Harmaa kivi, eiku vesimyyrä


Ahveniston moottoriradan välittömässä läheisyydessä on pienehkö lammikko. Se on täynnä roskaa, mm. autonrengas kellui noin päällimmäisenä. Kaksi vesimyyrää siellä kuitenkin asusti. En voi ottaa löydöstä pointseja, sillä mies nämä huomasi. Melkoinen risukko esti ekasta vesimyyrästä kuvan ottamisen, mutta pari kuvaa nappasin tästä toisesta. Onpa sellainenkin eläin nyt kuitenkin nähty. Myös supikoiran näimme lönkyttelevän harjun rinnettä alas, mutta kuvaustilanne meni huti juuri tiheän risukon vuoksi.

Kommentit

Ciacy sanoi…
No tuo olikin uusi elàintuttavuus...en olisi kyllà nimeàkààn tiennyt. Pointsit miehelle!
Annika sanoi…
Onkohan vesimyyrät jostain syystä enemmän esillä nyt, kun juuri itsekin sellaista blogiini kuvasin :) Suloinen otus, vaikka pahojaan ovat mökkipihassa tehneet.
Vikki sanoi…
Voi toista, melkein tekisi mieli ojentaa pyyhe :)
Kirsti sanoi…
Hieno löytö, jos niin voi sanoa :)
Tuula Laakso sanoi…
Hieno bongaus ja kuva. Samaa mietin kuin Annikakin, sillä vesimyyrän "työn" jälkiä näkyy tosi runsaasti, vaikka tekijään en ole vielä törmännyt. Taisi talvi olla otollinen.
Näin se kuvausrepertuaali vaan kasvaa ;))
Cheri sanoi…
Meillä oli tuollainen makuuhuoneen lattialla toissa-aamuna :) Kissa oli sen raahannut puutarhasta. Meillä on tuon lajin kanssa vähän närää siitä kenelle juurekset ja sipulit kuuluvat.
Liplatus sanoi…
Varmaan huikea tunne kun kohtasit uuden tuttavuuden kuvattavaksi. Hieoa!

Piisamiksi melkein olisin luullut.
Anne sanoi…
Miten paljon sä näetkään eri lajeja niin kasveista kuin eläimistäkin! Ja tunnistat ne. Mun piti hakea netistä tietoa kun näin aamulla kasvimaalla tonkimassa uuden tuttavuuden - järripeippo se oli.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kuvaamisen kohokohtia on uuden lajin löytäminen, oli seminkä laatuinen tahansa. Soma otus.