Levottomana


Tämä joka lauantainen kuvauslevottomuus on juuri parhaillaan päällä. Porukat pikkuhiljaa heräilevät ja menevät aamupalalle. Minä olen jo toista tuntia sitten herännyt. Kovasti kiihkeästi odottelen kauppareissuun lähtöä, sen jälkeen vasta lähden kuvaamaan. Toisaalta voisin lähteä heti aamusta, mutta sitten siirtyy kauppareissu pahimpaan ruuhkaan ja sitten on se ruokakin tehtävä samaan syssyyn. Heti aamusta ei ainakaan näe leppiksiä tms. vielä liian kylmä. Elikkä mennään vanhalla kaavalla. Usein olen tehnyt toisen pikapyrähdyksen tuossa klo 15 maissa, jos sää sallii. Huomiseksi on luvattu huonoa säätä, joten melkein koko ensi viikon kuvasaalis olisi kerättävä tänään. Ei mitään paineita! Joskus löytyy jotain, toisinaan ei mitään.

Hyvää kuvasaalista kaikille! Leppoisaa viikonloppua!

Kommentit

Matkatar sanoi…
Kiitos samaa sinulle! Hyviä kuvausilmoja!
Liplatus sanoi…
Leppiskin on jo herännyt talvihorroksesta. Kauniisti kuvattu.

Mukavaa kuvaamista Sinulle.

Maelka X sanoi…
Hieno leppiskuva. Mukavia kuvaushetkiä. Täällä meillä tuulee ihan hirvittävästi. Pitää kahtoo hirviääkö sitä nenäänsä ulos pistää :).
Marru sanoi…
Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti löytyy paljon hyviä kuvauskohteita :)
Pasi Lepola sanoi…
Toivottavastavasti sää suosii siellä kuvailuja, tänne Kuopioon ei ainakaan ole mitään kovin hyvää säätä lupailtu. Ja toivottavasti siten saamme nauttia koko viikko vähintään tämän hienon leppiskuvan tasoisista kuvista. Ei mitään paineita... ;)