Mies, vene... ja kännykkä!


Suomalaiset ovat niin kännykkäkansaa! Niin olen itse myös. Heti kun tulee vähänkin sellainen taukopaikka, niin johan kännykän kaivaa esille. 

P.S. Norjan Tuula kirjoitti ed. postauksessa, että kommentointi on mennyt tänne minun blogiini vaikeaksi. Onko muilla ollut ongelmia?

Kommentit

Kirsti sanoi…
Ompas hieno kesäinen kuva.
Maelka X sanoi…
Ah, niin kesäinen tunnelma :)). Töissä meillä ainakin "nuoriso" kaivaa tauolla heti kännyt esiin ja räpeltävät niitä.... se on joskus aika hupaisa näky :)). Mukavaa alkanutta viikkoa.
Harry Kalenius sanoi…
Hyvin toimii kommentointi. Hieman tuntuu bloggeri hidastelevan jokaisen blogin kohdalla. Tuota räpläämistä olen ihmetellyt kun joka paikassa pitää luuri kaivaa esille.No, jokainen taaplaa tylillään.
Susanna sanoi…
Ei ongelmia... Tuo aikaisempi sammakkopostaus oli ihana! Olet oikea sammakkomestari ;-)
Sirpa sanoi…
Huoleton "kesälomakuva".
Marru sanoi…
Hauska kuva :))
Ei ole ongelmia!
Minttuli sanoi…
Kuva kertoo tästä ajasta, jonkinasteinen riippuvuus on tällä onkijalla. Huikea kuva!
Kommentoinnissa ei ole ollut ongelmia:)
Jette Hollesen sanoi…
Hello Tillar
Great foto full of joy and spring!
Nice blue. blue water- I like to look at it!

Greetings
JetteMajken
Intianminttu sanoi…
Eipä ole ollut ongelmia kommentoinnissa tänne. Hyvä, että olet ollut huolellinen tarpoessasi ryteiköissä! Tällainen jalkavaiva tuntuu kestävän kauan parantua :(
Katja sanoi…
Hieno kuva!:) Kyllä kännykkään tulee riippuvaiseksi. Varsinkin noihin älypuhelimiin, kun on nettiä ja muuta mukana. Itsekin tunnustan tämän tästä kännykkää räplääväni, ja varsinkin Instagram koukuttaa. Mieheni selaa nettiä puhelimella jopa saunassa.;)