Äippä orava


Äiti orava tuli ensin keikkumaan meidän pihaporttiin ja ihmetteli, että missä kaikki ruuat ovat. No, talipallojen rippeetkin on nyt syöty, tyhjää on. Naapurin kissa viettää nyt kokoajan aikaa meidän pihassa, joten orava oli varsin kiukkuinen ja viuhtoi hännällään sille. Voi sitä joutua kissan suuhunkin, kissoista oravat ovat pörröhäntäisiä rottia. Mistä asiasta olen heidän kanssaan eri mieltä. 


Orava ei jäänyt porttiin minua odottamaan kun hain autotallista pähkinöitä ja siemeniä. Kurkisteli koivusta sensijaan. Tästä kuvasta näkee, että imettävä tapaus on. Korvat ovat tuulessa ihan mutkalla. Aika harmaa vielä tämä tapaus. Enempi jo oransseja ovat olleet meillä päin liikkuneet jo pitkään. Hänellä on varmaan ollut mielessä nyt muut asiat kun talviturkin heitto.


Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Voi että miten hellyyttävä mami. :)
Marru sanoi…
On hän kyll aikas ihanan näköinen...
Kirsti sanoi…
Ihana äitiorava ♥
Intianminttu sanoi…
Oravia kuvailin juuri itsekin mökillä. Meillä on oravalla yksi pesä mökinterassin hirsien päässä, ei sinne näe, mutta näin yhteänä päivänä, kun emo kantoi sinne poikasia suussaan. Siirsi niitä ilmeisesti päiväpesästä toiseen! Arvaa, harmittiko, että siinä kohtaa kamera oli sisällä eikä kaulassa.
Susanna sanoi…
Näyttää olevan oravalla menomono syönnillään ;-)
Tuula Laakso sanoi…
Toivottavasti pysyy poissa kissan suusta ja vältää muutkin vaarat, niitä oravaäidille riittää. Suloinen pörröhäntä.