Lumia 1020


Hämeenlinnassa avattiin viime viikon keskiviikkona, jos oikein muistan ( jalkasäryn vuoksi  sekopäinen) uusi Gigantti. Avajaistarjouksena oli mm. tämä puhelin. Houkutus oli suuri sen sisältämän kameran vuoksi. 299€ ei ollut paha hinta, varsinkaan kun mun vanhalle 920 oli ostajakin tiedossa. Sehän oli aivan priimakunnossa, täysin naarmutonkin.

 Kun minä podin sängyssä, niin mies kävi shoppaamassa. Harmi kun jäljellä ei ollut kun keltaisia enää iltapäivästä, mutta tuon mustan kotelon kanssa ei nyt ihan hirveän paha.


Inhoan joitakin suomalaisen median käyttämiä ilmaisuja esim. "kielinainen". Tässä on kuulemma "hirviökamera", eikä oo. Ihan hyvä kännykkäkamera se on. Olen automaatilla räpsinyt 30 kuvaa ja ihan esittelykelpoisia ovat. Nämä kuvat ovat huonoja, sillä otin ne eilisen jääkiekkopelin aikana illalla pienellä kiireellä. Muutoin se on sisuksiltaan aika sama kun vanha kännykkä, joten käyttöönotto oli enempi kun simppeliä. Sain siihen ladattua netin kautta kaikki jo ostamani pelit ja ohjelmat. Uutena hankin siihen sellaisen lintujenlaulu appsin. Jos hieman oppisi tunnistamaan eri tipujen ääniä.
Toivotaan tälle pitkää ikää. Intona odottelen tähän uutta hienoa WP 8.1 päivitystä, joka on luvattu kesän aikana.

Kommentit

Tuula sanoi…
Onnea uudelle kännykälle!

Mullakin on Lumia, vihreäna¨ja eri mallisena tossin.
Pasi Lepola sanoi…
Hehe, hauskasti olit kääntänyt sanonnan "monsterikamera" negatiiviseksi kommentiksi. ;) Onnea Tillariina, olet saanut/hankkinut puhelimen, jossa on on ihan oikeasti huikea kamera.