Auroraperhonen


 Houkuttelin miehen kävelyretkelle Aulangonjärven ulkoilureitille. Se on n. 6 km:n pituinen vaihteleva luontopolku Hämeenlinnassa. Hypin innosta kun näin tämän perhosen! Uusi tuttavuus ja niin kaunis. Valitettavasti ne olivat enempi kiinnostuneita lajikumppaneistaaan kun poseeraamaan minulle. No, jotain todistetta kohtaamisesta kuitenkin.
 

 


Kommentit

Minttuli sanoi…
Mikä perhoskaunotar, hienoja kuvia onnistuit saamaan. En ole varmaan koskaan tavannut tätä lajia luonnossa.
Marru sanoi…
Kaunis ja mulle ihan uus "tuttavuus" :)
Matkatar sanoi…
Joku oli facebookin luontokuvausryhmässä julkaissut samanlaisesta perhosesta kuvia -onkohan niitä nyt enemmän liikkeellä? Kuulemma auroraperhonen nimeltään. Tosi erikoinen ja kaunis!
Sirpa sanoi…
Aiavn ihana perhonen!!
Kirsti sanoi…
Kaunis ja mullekkin ihan tuntematon :)
Tuula Laakso sanoi…
Voi ihanuus, joko nämäkin lentävät. Olit tosi onnekas kun, osuit kohdalle ja sait kuvatkin. Kaksi kesää olen tätä yrittänyt kuvata.... tuloksetta.
Intianminttu sanoi…
Nämä aurorat lentävät lähes tauotta näin alkukeväästä. Niitä ei tahdo millään saada kuviin. Itse onnistuin muutaman kuvan nappaamaan sekä tyttö- että poika-aurorasta viikonvaihteessa mökillä, mutta koiras lensi niin kaukana, että cropatessa huomasin, että enpä ollut onnistunut saada tarkkaa kuvaa siitä. Hmphf. Ei voi mitään. Ehkä joku toinen kerta. Laitahan vähän tietoa, millä värkeillä nämä kuvat nappasit ja mitkä sulla oli asetukset! Opitaan me muutkin :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Hyvin sait kuvattua, vaikka nämä eivät paljon paikoillaan olekkaan. Sillä on niin kaunis tuo alapuolikin.
Vikki sanoi…
Onnittelut auroraperhosen kuvaamisesta, sehän lentää vain yhtenä sukupolvena.
Olen pari kesää yrittänyt josko onnistaisi nyt!