Toukokuun fiilikset


Hui sentään, tänään on jo 6.5. Toukokuu menee menojaan vallan nopsaan ja hyvä niin. Kesä lähestyy ja se on ihanaa. Eilinen takatalvi on jo unohduksissa. Räksä keikisteli puussa ja tottahan mun piti kuva ottaa.

 Olettaisin, että kalamiehiä harmittaa ison vonkaleen tippuminen/karkaaminen, mutta niin harmittaa myös valokuvaajan tössiminen kuvanottotilanteessa. Oltiin miehen kanssa tässä viime viikonloppuna menossa Hattulan puolelle kun mies jarruttaa autoa. Tien yli jolkuttelee jokin eläin...ajattelin, että se on koira! Se käveli varsin verkkaisesti tien yli. Jotain sillä oli suussa, minä idiootti ajattelin, että työrukkanen tms. Se mikään koira ollut, vaan kettu ja suussa oli jokin vesimyyrä, rotta tms. Kamera oli kaulassa, olisi pitänyt vaan laittaa päälle, ottaa objektiivin suojus pois ja antaa laulaa. Ei kun ei, siinä piti aikailla ja ihmetellä. Komea kettu se olikin! :) Mies lohdutti, että olin itseni ja kameran silleen vöillä sitonut, että siitä solmustakin olisi pitänyt päästä ja sitten olisi ollut jo myöhäistä. Lohduttaa se vähän.

Kommentit

arleena sanoi…
Räkätistä erinomainen kuva.
Minulle on myös sattunut, että juuri sillä hetkellä, kun kuvaa pitää ottaa a) kameraa ei ole mukana b) tilanne on ohi, kun kameraa kaivan kuvauskuntoon.
Olisi tosiaan ollut kiva näky ja kuva ketusta saalis suussa.
JPK sanoi…
Räksäkin on hyvissä kuvissa ihan hyvän näköinen, suorastaan edustava. :) Oikein hyvä tuoda tätäkin puolta esille tuosta pihojen vakiovierasta.

Mitä tuohon toiseen "ogelmaan" niin itselläni kävi vähän samoin kun bongasin takavuosina karhun melkein tienvierestä. Ja kamera oli auton takapenkillä repussa!! Elikko lähti tietysti oitis pinkomaan metsään. Näitä sattuu kun ei voi koko ajan olla linssit kaulalla.