Loma melkein hyppysissä!


Hieman vienyt jaksamista tämä alkuviikko puolikuntoisena, mutta nyt jo voiton puolella. Kävin kampaajalla ja uusi tukka on piristävä. Huomenna joudun sen kyllä jo itse laittamaan. Toivottavasti menee yhtä nätisti. 

Loma on kyllä kaunis sana ja ihana merkitys sillä. Ekaksi mä meinaan ihan vaan nukkua. Sitten kuvausreissuille säästä huolimatta. Surkeaa on luvattu, että kaikki sitä parempi on positiivinen yllätys. Kotia pitäisi varmaan laittaa viikonloppuna kuosiin, sillä siivoukset jäi viime viikonloppuna totaalisesti. Nämä isot kävyt ovat työpaikan pihassa olevasta puusta. Joskus olen kerännyt maahan pudonneita kotiin koristeeksi, mutta se oli virhe. Niissä on hirvittävästi pihkaa...jääkööt vaan pähkinähakeille, jotka rakastavat niitä. Lintua ei näkynyt tietystikkään, mutta kuvasin sitten kävyt! 

Mukavaa pikkulauantaita! 


Kommentit

Katinka sanoi…
Komeita käpyjä totisesti! Ja mukava kuulla, että olet jo paremmassa kunnossa. Loma on ihanaa ja arvaappa mitä? Minulla alkaa myös ensi viikolla loma =D.
Sussi sanoi…
Kiva kuulla, että olet paremmassa kunnossa!
Uusi tukka piristää aina, itse kävin leikkaamassa vain latvat, mutta sekin piristi ja se ihana tunne kun hiuksia pestään :)