Tulppaaneja


Meillä ei löydy oikein rauhallisia taustoja kukkakuviin. Siispä kuvataan niin läheltä kun vaan voi! Nämä tulppaanit olivat kasvaneet pituutta yöaikana sen verran eritahtiin, että piti tehdä tasoittava leikkaus. Valkoiset varmaan 2-3 cm korkeampia!

Lunta sataa aika sakeasti taivaalta. Eipä tuonne ole ulos kameran kanssa menemistä. Kotihommia olen saanut vihdoinkin tehtyä. Ihan kiva fiilis kun vihdoin sain itseäni sillä saralla niskasta kiinni. Se on helmikuukin nyt aloitettu. Hirveä nälkä, jotta ettei tarvisi yksin syödä, niin odottelen miehen kuskireissulta palaamista tuossa puolen tunnin kuluttua. 

Tyttärelle laitetaan suksia kuntoon ekan kerran tälle talvelle. Itsellänikin vähän tekisi mieli, vaan kun ei oo mitään välineitä, vaatteita touhuun. Lisäksi kun ei oo varmaan 18 vuoteen kokeillut, niin sitä on sikahuonokin! En mä mitään luisteluhiihtoa osaa. No, on kokeiltu ja kaaduin mutkassa. Se on aika legendaarinen tarina meidän perheessä. Oli kuulemma ollut vetävä liuku ja kova vauhti! Sitten...töms!


Kommentit

Marru sanoi…
Täällä on nyt tauko lumisateessa... ensimmäistä kertaa tänä talvena voi sanoa, että nyt ON talvi :))
Mukavaa sunnuntaita!
Irma sanoi…
On hyvin kauniita tulppaneita ilo silmälle. Kyllä nyt lunta saadaan runsasti.Hyvät hiihto kelit:)
Sirpa sanoi…
Tulppaanit ovat kauniita!!
marliska sanoi…
Lunta on tullut koko päivän, kameraa ei voi ulkoiluttaa tänään ja ladutkin ovat tukossa. ;)
Anne sanoi…
Ihanat värit!
Juliana sanoi…
Красиві квіти! Об'єднуємося в лихоманку тюльпанів!)))))

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject