Tauti päällä


Eilen kauppareissun jälkeen alkoi paleltaa ihan järkyttävästi.  Ei maistunut edes ruoka, vaikka olisi ollut ihan pizzaa tarjolla. Puin lisää vaatetta. 3 paitaa, housut, paksut sukat, kaksi fleecepeittoa ja kissakin kyljessä. Mä ihan tärisin. Pyysin miestä laittamaan takkaan tulet, mutta kuulemma liian myöhä jo. Ikinä ei oo kuume noussut niin nopsaan. Alle tunnissa se sitten nousi +38.6 C ja siitäkin vielä, sillä kyllä pikkasen aloin hourimaan. Mä alan aina kovassa kuumeessa vielä helposti itkemään ja niin nytkin. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Tuntui, että se oikeasti pyrkii rinnasta ulos. Olo on paljon parempi onneksi tänään. Mitä nyt on voimaton olo ja huimaa. Kyllä tämä tästä. Mä tsemppaan iteäni sillä, että kyllä mä jo huomenna oon kuvausreissulla. Saa nyt nähdä oikeasti, mutta katotaan nyt.

Kommentit

mustakissa sanoi…
Oi voi, tää sairastelu on kurjaa!! Pikaista paranemista sulle. Muista ottaa iisisti!
Kirsti sanoi…
No voihan sentään, nytkö tauti iski sinuun. Ei kannatte vielä huomenna mennä ulos. Tämä tuntuu olevan aikas sitkas tauti. Kuumaa nehua juot ja lepoa. Paranemista sulle ♥
Sussi sanoi…
Ettei vain olisi influenssa, joka jyllää ympäri Suomea. Sairastettiin miehen kanssa se tammikuussa, vaikka minuun ei yleensä iske flunssat.

Pikaista paranemista!
Minttuli sanoi…
Onpas kovan kuumeen nostanut! Kannattaa nyt hoitaa kunnolla ettei tule jälkitauteja!

Pikaista paranemista!
Katinka sanoi…
Oi voi, tsemppiä koko sydämmestä <3! Ja muista, silloin kun itkettää, niin anna tulla vaan, se helpottaa. Minä voisin kuulua valtakunnallisiin itkijä naisiin, sillä itken ihan kaikki asiat. Ilot, surut, muiden ilot ja surut, ihan kaikku =). Pikaista paranemista <3 <3 <3!
Anonyymi sanoi…
Voi ei, paranemisia!
Nämä sinun kuvasi ovat kyllä mahtavia :)
Susanna sanoi…
Kuulostaa influenssalta - tarvitset nyt kunnon pitkän levon. Jopa sen jälkeen, kun kuvittelet jo olevasi kunnossa. Jälkitautien kanssa ei ole leikkimistä...

Paranemisia!
Parane pian! Mulla alkoi hiihtolloma samoissa merkeissä...
Sirpa sanoi…
Toivottavasti ei ole influenssaa, sen kanssa ei parane leikkiä.
Kuvaamaan ehdit sitten, kun olet taatusti kunnossa.

Paranemisia!
Toi nopea kuumeen nousu viittais influenssaan, mutta siitä ei alle viikossa selviä. Mulla ei ollut influ, vaan tosi kova muu. Tänään olin tosi kehnossa kunnossa töissä. Välillä luulin, että lähteekö taju vaiko eikö lähde. Huomenna on jatkettava, mutta sitten on vapaata.Ei muuta kuin kärsivällisyyttä kestää se, mikään muu siihen ei auta. Sinä aikana voit katsella mestareiden upeita kuvia :) Jaksuja.
TainaT sanoi…
Influenssaa taidat siellä potea.
Iii on sellainen että sairastunut todella tietää tarkasti koska sairastui. Nyt rauhallisesti ja lepäät. Muutama vuosi sitten sairastin ja sain jälkitaudiksi sitkeän poskiontelotulehduksen..huh
Harry Kalenius sanoi…
Hoida itses ensin kuntoon ja ala sitten vasta miettimään noita kuvaus reissuja. Jälkitaudit on vakava juttu.
Mustis sanoi…
Toipumista Sinulle, on ikävää kun kuume nousee ja olo on tosi surkea. Linnun kuva oli niin kaunis että meinasin plussattaa mutta tämä tauti sitten esti sen.
Tuula Laakso sanoi…
Toipumista, kerrankin onneksi keli on huono, ettei ihan niin harmita kuvaamisien jääminen ja sairasvuoteella lepääminen. Tsemppiä.
orvokki sanoi…
Tsemppiä ja toipumista.
Keskeneräinen sanoi…
Kuten nuo muutkin kaikki, toivon että lepäät ensin itsesi kuntoon ennen kuin lähdet pyyhältämään. Kyllä me jaksetaan odottaa niitä kuvia, katsellaan vanhoja välillä. Ei me mihinkään lähdetä, vaikka otat nyt rauhallisesti vähän aikaa.