Talitintti omenapuussa


Hirvittävä tuuli tänään ja aamupäivä oli hämärää kun mikä. Tunnin talsin saamatta kuvan kuvaa. Kotiin laittamaan ruokaa. Syötiin siinä ja ihmeiden ihme. Taivaalla pilvet rakoilee. Aurinko alkoi paistamaan. Olin kyllä niin koivet tönkkönä ja mahakin täynnä, että tarvi melkoisia ponnistuksia hypätä takaisin toppahousuihin ja muihin kamppeisiin.


Pihalle värjöttelemään. Välillä tuntui, ettei pystyssä pysy. 8 m/s ilmoittaa foreca tuulennopeudeksi. Puuskissa varmaan paljon enemmänkin. Linnutkin lentäessä joutuivat tuulen riepoittelemaksi ja menettivät lentosuunnan.


Yritin minä kuvata kotipihan ulkopuolellakin, mutta liian säikkyjä lintuja. Onneksi nämä oman pihan tapaukset sentään tunnistaa ruokkijansa. 9200 askelta. Sentään jotain.

Kommentit

Piupau sanoi…
Hauskaa,että linnut oppivat tunnistamaan talon aukkaat! Kauniita kuvia. Aivan mahtavaa, kun tuo aurinko alkaa taas näyttäytyä tuolla harmauden keskellä.
JPK sanoi…
Hieno kuin mikä :)
Irma sanoi…
Ihana kuva tintistä :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Aivan verrattomia nämä tinttikuvasi! Täällä on oikeastaan koko päivän paistanut aurinko, mutta tuo tuuli ja jäiset tiet eivät paljoa ulos houkutelleet.
Liplatus sanoi…
Uteliaana siinä päätään kallistelee.
Aurinkoisen päivän kauniit kuvat.
Susanna sanoi…
Kaunis valo ja terävät tintit :-)
Marika sanoi…
Nämä ovat niin nättejä! Jotenkin tuo pallomainen olemus vain jaksaa hymyilyttää kauneudellaan ♥

Kiinnitin huomioni myös upeaan auringonpaisteeseen. Minä olen ollut monta päivää kipeänä - ja tietysti nyt olisi sitten ollut aurinkoisia kelejä! Lauantaina olin jo hieman "elävien kirjoissa" mutta päivä meni sisätiloissa muissa hommissa, joten ei päässyt silloinkaan nauttimaan ulkoilusta. Sitten lähtikin taas olotila laskuun, iuh! Kunhan tästä tervehdys, niin sopii toivoa, että olisi kauniita kelejä ;)