Kiirettä pitää


Joka päivälle on jotain touhua, joka ei liity valokuvaukseen eikä blogin pitämiseen. Siksi on pidetty hiljaiseloa tällä saralla. Ylppärijuhlat tulossa, nuorimmainenkin valmistui. Neljännen juhliin meinaan hieman oikaista, tilasin kakut leipomolta. Tehdään itse vain suolaiset. Nyt on vaan sellainen fiilis, että ei kaikkeen repeä. Tiistaina oli hänellä pääsykoe, joka oli vallan vaikea ja haastava. 3,5 tuntia ja 135 kysymystä. On siinä saanut kynää heiluttaa!

Piha on ihan vaiheessa, kevään pensaiden alasleikkauksen ja talvituhojen vuoksi. Kesäkukista olen amppelit laittanut, mutta muuten ihan rempallaan se jobi. Kodinkoneet hajoaa heikkoina 18 vuoden käytön jäljiltä. Jääkaappi on tulossa maanantaina ja astianpesukone on huollossa, senkin saa kai ensi viikon puolessa välissä. Jos saa...Meidän kesävieras Teukka-chihu on pistänyt porukkaan ja erityisesti kissoihin vauhtia. Onneksi kissoilla on rauha aamusta klo 10 asti ja samoin illasta klo 22 lähtien. Varsinkin Vennin on todella vaikea ymmärtää Teukkaa. Kävin tiistaina kampaajalla. Tilasin itselleni myös uudet silmälasit ja aurinkolasit. Samalla tehtiin näöntarkastus. Tilanne melkein sama, joka on hyvä sen puoleen, että keratoconus ei oo sitten todennäköisesti edennyt. Lopuksi kävin vielä ostamassa muutaman topin, sillä kesää tässä on elelty lämpötilojen puolesta. Sadettakin tosin on saatu ja sitä myöten olen ollut tosi kipeänä. Ilmaan tulee lämmön vuoksi paljon homeitiöitä ja mä oon sitä myöten aika tavalla  pelistä pois. Menen ihan tukkoon, pyörryttää ja oksettaa myös.

Lintutornille olisi pyrkimys, mutta en tiedä koska toteutuu. Odotan kovasti kesäkuun puolta väliä. Jos silloin olisi rauhallisempaa. Tosin on niin, että tytär lähtee laivaristeilylle ja hengailemaan opiskelupaikkakunnalle vielä muutamaksi päiväksi ja Teukka jää meille hoitoon siksi aikaa. Kissoja ja Teukkaa ei voi jättää ilman vahtijaa.


Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Luulin aina, että chihuahuat ovat pieniä ja mukavia, mutta sitten tutustuin yhteen sellaiseen riiviöön. Kuvaamisen aika tulee vielä.
Cheri sanoi…
Tuntuu, että sinulla kaikki tapahtuu yhtä aikaa, tsemppiä kiireisiin. Kasvu etenee sellaista vauhtia, että koko ajan tuntee olevansa myöhässä. Kuulin kerran sellaisen jutun, että kissahuusholliin hankittiin chihu. Kissat ja koira jätettiin sitten itseksekseen päiväksi ja illalla chihusta oli vain häntä jäljellä. Ei kannata jättää Teukkaa kissojen armoille :)
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl hää o sulone hauva, ihana värine <3
Sussi sanoi…
Tsemppiä kaikkiin hommiin!
Huopalintu sanoi…
Jopas on sulla touhua. Toivottavasti ehdit välillä kuvaamaankin =) Onnea nuorelle pääsykoetouhuihin.
Rautalintu sanoi…
Juhlien järjestäminen on vaan melko työllistävä projekti. Toivottavasti olo helpottaa, että jaksat.
marjukka sanoi…
Suloinen hauveli! Onnittelut juhlakaluille ja vanhemmille!
pappilanmummo sanoi…
Kohta helpottaa! Voimia näihin rutistuksiin.