Lämmintä niin


Tänäänkin saatiin nauttia lämpimästä säästä, +22 C. Ihanaa suorastaan. Ainakin vielä viisi päivää on luvassa samanlaista keliä. Töiden jälkeen voi ehtiä vielä kuvausreissulle, jos jaksaa!

Mahtaako peippokin jo tuumia, että sehän on sitten kesä! Hihattomassa paidassa astelin Vanajaveden äärellä. Kävin katsomassa silkkiuikkuja, mutta molemmat pariskunnat enempi nukkuivat. Ensi viikko vedetään töissä vielä ihan täysillä, sitten alkaa helpottaa. Mies alkoi potea flunssaa ja nyt minullakin vähän tuntuu kurkussa kipua. Toivottavasti ei tarvitse alkaa potemaan. 

Sain melkein pienen halvauksen läppärin kanssa. Aloin lataamaan kamerasta kuvia kun se ilmoittaa, ettei voi kun kuvat kansio on täysi! No, alan poistamaan ns. hutikuvia.  Tallennustila ei kasva yhtään. Varmaankin tuhat lähti ekalla raakauksella. Eiku lisää pois...ei auta mitään. Sitten hoksaan, että niiden on pakko mennä johonkin välikansioon. Löytyikin sellainen kun "äskettäin poistetut", siellä ne olisivat säilyneet 29 päivää tallessa. Kun sen kansion tyhjensin, johan tuli tilaa. Melkein 6000 kuvaa poistin. Siinä meni aikaa ja vihaisena taisi mennä muutama ihan hyväkin kuva, mutta onpa nyt vähäksi aikaa tilaa taas.


Kommentit

Häivähdys sanoi…
Tosi kaunis peippokuva!
Kvilttaaja sanoi…
Ihana peippokuva. Vanhempia kuvia kannattaa siirtää jonnekin muualle: 1) ulkoiselle kovalevylle 2) CD-levyille 3) pilvipalveluun esim. Dropboxiin, Google Drive. Sitten laitat kuvat-hakemistoon tiedon, minne olet kuvasi ja milloin tallentanut. Lopullinen poistaminen tietokoneelta on tehty hankalaksi, jotta vahinkoja ei sattuisi.
Tellu Tom sanoi…
Ihana kuva :) Kyllä linnuillakin on ilmeitä ...
Kuulostaa niin tutulta tuo sun "ongelma". Sitä on sattunut mullekin muutaman kerran, mutta olen jo oppinut :) Siirrän ulkoiselle kovalevylle kuvat säännöllisesti. Nyt vaan tuo Macbook aiheuttaa ongelmia ... Pitäis keskittyä opiskelemaan sen käyttöä, mutta mä vaan tykkään vanhasta läppäristä enemmän :D