Rusakko


Siilien lisäksi pihassa liikkuu aamuisin iso rusakko. Se on tosi arka, joten sitä voi kuvata vain ikkunan läpi. Siltikin se helposti lähtee lipettiin, noilla korvilla kuulee pienenkin rasahduksen. En tiedä onko kyseessä sama yksilö, koska kuvat otettu kahtena eri aamuna. 

Viikonlopuksi on luvassa sateita, joten kuvaaminen voi jäädä pois ohjelmasta. Jos saisi jostain ahkeruuspuuskan ja saisi kaapeista siirrettyä talvikamppeet pois ja kesäjutut tilalle. Aamut ovat olleet niin viileitä, että oon mä vielä neuleita tarvinut. Eilen tuli tyttäreltä ikävä uutinen, että hänen pyöränsä oli varastettu pyörävarastosta. Harmillinen juttu. Opiskelijalle edullinen keino liikkua paikasta toiseen.Kommentit

Ulla sanoi…
Ihanan kesy, kun antaa kuvata.
Kvilttaaja sanoi…
Rusakko hieno juttu, pyörävarkaus huonompi juttu. MInäkin näin eilen rusakon Laajalahdessa. Kanin näin viimeksi 2 viikkoa sitten. Elävä liikkui naapurin parkkipaikalla ja kuollut makasi Etelä-Haagassa tien poskessa. Joku virus tapaa kaneja.
Susanna sanoi…
Ihania kesävieraita teillä :-)

Harmi tyttären pyörää :-(
Kirlah sanoi…
Varkaat ovat heränneet taas. Täälläkin on kevään myötä liikuskellut joku ihmisten taloissa. Vaikka talonväki olisi kotona, mutta ulkona talon takana, menee varas vain sisään ja vie lompakon tai muuta tavaraa eteisestä.
Liplatus sanoi…
Suloisia pupu kuvia!

Tosi pottumaista pyörän varastaminen.
JPK sanoi…
Kaunis kani. Saattaa olla haasteellinen tehtävä tuon kesyttäminen. Ainakin pitkän mustan objektiivin kanssa! :))
Keskeneräinen sanoi…
Tuolla pitkäkorvalla näyttää olevan neule päällä kylmien aamujen varalta.