Kun ei oo fiilistä, niin ei oo...


Olkoot vaan viikonloppu, +20 C lämmintä ja aurinko paistaa. Ei silti jaksa oikein kuvata. Kävin pakollisen pikareitin ennen ruuanlaittoa ja siis tuskin jaksoin kävellä matkaa, puhumattakaan kuvaamisesta. Täysin silleen puhti pois. Viikolla tuli niin vähän nukuttua, että nyt ei muuta ajattele kun unosia. Joihin taidankin vartin päästä antautua.


No, eipä ollut oikein kuvattavaa, että ei suuri vahinko.


Tuntuma makroputken kanssa oli kun ekan kerran olisin ollut sohimassa. 


Voikukkaa on joka paikassa. Olisi kuvitellut, että niissä pörrää jos minkälaista ötökkää. Väärä luulo. Aika rauhassa saavat ne olla toisten voikukkien seurana.


Nyt mä lähden päikkäreille. Jos huomenna virkeämpi. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Kirsti sanoi…
Hienot perhoskuvat kyllä sait ♥
Hyvää viikonloppua.
Marru sanoi…
Toivottavasti huomenna tuntuu paremmalta ♡
seita sanoi…
Ihan hienoja perhoskuvia on syntynyt ilman fiilistäkin.
Ulla sanoi…
Nuohan ovat upeat perhoskuvat. Mahtava tuo voikukka kuva.
marliska sanoi…
Aina ei ole fiilistä.
Hienot kuvat. En ole oikein kunnolla nähnyt mitään perhosia vielä.
Heljä sanoi…
Oisko jotain kevätväsymystä ilmassa? Upeita kuvia saalistit silti. Toivottavasti sait päikkäreiden jälkeen kunnon yöunet (täysikuusta huolimatta) ja olo parempi.
Ninnu sanoi…
Joskus täytyy olla itselleen armollinen, kun ei jaksa. Vaikka sinulla ei ollutkaan fiilistä, niin aivan ihanat kuvat otit.
Häivähdys sanoi…
Olen myös potenut puhdittomuutta tänä viikonloppuna. Ulkona on kaunista, mutta tuo pilvetön paahde ei vain oikein sovi minulle. Tykkään eniten puolipilvisestä ja vilpoisesta. Kauniita kuvia sait kuitenkin, kannatti lähteä kameraa ulkoiluttamaan :)