Pariskunta


Kävin tässä lähistöllä kävelyllä kameran kanssa. Vähän oli lintuja, perhosia tai edes ihmisiä! Ei edes koiranulkoiluttajia! Lämpö ja jano aiheuttivat sen, että meinasin melkein pökrätä reissulle. Jotenkin ei oo tottunut vielä tuohon lämpöön. Pitkällä aukealla, en ajatellut muuta kun varjoon pääsemistä. Maa alkaa olla niin kuiva, että hiekkatie pölyää hurjasti joka askeleella. Siitepölyä on aika runsaasti. Ilman allergialääkettä ei todellakaan voi olla. Onneksi minulla on jättipakkaus reseptillä kaapissa. Tosin minä syön kyseistä tuotetta ympäri vuoden enempi tai vähempi.

Sammakonkutu on jo kehittynyt nuijapäiksi. Koivussa on jo iso lehti. Mustikka kukkii ihan näinä päivinä. Omena- ja kirsikkapuu pihassa ovat myös aivan valmiina kukintaan! Lämpimät kelit jatkuvat. Käsivarret hieman punoittavat. Kyllä kesä alkaa olla jo lähellä!

Telkkäpariskunta majailee tuolla laskuojassa. Vesi ei ole mitenkään puhtaan näköistä. Ne olivat tavattoman arkoja ja lähtivät parikin kertaa lentoon ja siirtyivät muutaman metrin aina kauemmas. Pari kuvaa nappasin. Rouva paistatteli päivää ensin kivellä. Harvemmin näkee näitä muualla kun vedessä.


Kommentit

Tuula sanoi…
Täällä alkoivat lämpimät vasta nyt, viime viikonloppuna tuli lunta 20cm! Minäkin muuten otan allergialääkkeitä ympäri vuoden. Ei tule niin pahat oireet näin keväällä.