Harmaa lady


Puoltoista tuntia kesti häntä odotella, mutta sitten kun olin jo melkein luovuttamassa, ilmestyi paikalle. Jännitystä nostatti jo sekin jo kotoa lähtiessä, että onko ruokaa laitettu ja oli kyllä. Tosin noita talisiemenpalloja ei olisi kannattanut laittaa. Yksikään lintu ei koskenut niihin!


Ensimmäisen tunnin ajan ei juuri aurinko yltänyt valollaan ruokintapaikalle, mutta viimeiset puolisen tuntia tilanne oli aivan eri. Innostaa mennä tuonne uudemmankin kerran vielä loman aikana.


Tuo selkäpuoli on kaunis! Hienoja vihreän sävyjä! Kylmä oli, -4 C vain pakkasta, mutta järkyttävän tiukka viima sai olotilan tuntumaan aika jäiseltä. Piti välillä hyppiä ja käveleskellä sinne ja tänne.  Hiihtäjiä oli paljon ja sitä myöten myös autoja parkkipaikalla. Nähtävästi kun tullaan hiihtämään, niin auto on silti saatava aivan ladun viereen. Kuvauspaikalle siihen ladun varteen oli siis kokoajan tunkemassa noin 6 autoakin. Ei ihan kiva, sillä autopaikat eivät olleet kyllä loppuneet. 


Kommentit

On se mahtavan värinen!
Luin joskus kaupassa talipallojen tuoteselosteita ja joissain luki että "ei sisälä sahajauhoa"!!! Eli ilmeisesti osa sisältää. Ei ihme ettei maistu kovin hyvin...:/
Kvilttaaja sanoi…
Upea tikka. Olisi kivaa onnistua näkemään tuollainen. Täälläkin oli tänään kova viima ja linnut piilottelivat jossain tuulelta suojassa.
Navettapiika sanoi…
Komia lintu! En oo koskaa nähäny. Meillä talipallot on aina täynnä pikkuvarpuusia. Hyvi näyttää niille kelepaavan. Vois olla, jos olis pötköjä, että jäis syämättä.
Vikki sanoi…
Tämä lintu on kuin maalaus!
Mukavaa laskiaista!
orvokki sanoi…
Komea lintu tämä tikka. Luulisi, että on ulkomaan elävä, kun niin erikoisen värinen. Enpä ole ikinä moista nähnyt. Ja otit taas niin upeat kuvatkin.
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl ossaa olla komia !
Rautalintu sanoi…
Aivan mielettömän kaunis höyhenistö!