Pahaa parsakaalta!


Meillä syötiin lindströmmin pihvien lisukkeena parsakaalta. Kannat olen vienyt rusakoille ruuaksi. Tämä tapaus piti niitä kuitenkin pahana ruokana. Ainakin 10 min vain istui myrtsinä vieressä ja suipisteli suutaan! Lopulta se alkoi niitä kuitenkin syömään. Onhan varmaan aika paljon ikävämmän makuista kun makea, mehukas porkkana!


Siinä sitä kasvulaatikossa istutaan. Harmillisesti selkä minua päin. Kiltit rusakot peseytyvät ruuan päälle, sekin olisi ollut hauska kuvata!


Kiva kun uskaltavat tulla syömään jo näin valoisan aikaan! Saa kuvia ja voi tarkkailla touhuja paljon paremmin. Tämä on kaikkein parhaimman näköinen yksilö meillä kävijöistä. Hyvä turkki ja varsin lihaisassa kunnossakin. Ei huolta, en ole laittamassa pataan. Nämä ovat vapaita ja villejä, mutta ruokitaan kumminkin!


Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Ihana pupeltaja !
Ristihuulet ovat ahkerasti käyneet lintujen ruokinnalta etsimässä evästä, mutta aina joskus öiseen aikaan tai hämärällä. Ovat yhden viinimarjapensaan melkein kokonaan 'leikanneet alas' paremmin apajille päästäkseen.
Rautalintu sanoi…
Mulla oli eilen illalla kahdesti kohtaaminen rusakon kanssa. Niillä on nyt kiima-aika ja ovat selvästi rohkeampia. Kaksi kävi ruokintapaikalla parin-kolmen metrin päässä minusta. Katsoivat silmiin ja varmistivat, onko musta vaaraa. Eivät säikkyneet karkuun, vaikka hiljalleen jutustelinkin niille.
Sussi sanoi…
onnekas pupu, tuoreruokaa näillä lumilla
Maria Rodrigues sanoi…
So cute.
I have a bunny already 8 years old.
Greetings
Maria de
Divagar Sobre Tudo um Pouco