Telkkiä


Vanajavedellä on useita telkkäpariskuntia ja vielä yksinäisiä kiisteleviä poikatelkkiäkin runsaasti! Vesi on ikävän mutaisen näköistä näin keväisin. Koiraat lentävät toisiaan ajattaen ja pitävät sellaista jännää ääntä mennessään! Tulee jokin piirrettyjen tehosteääni mieleen!

En oo niin sosiaalinen kun ehkä pitäisi tuolla kaupungilla lintuja kuvatessa. Jaksan parille kolmelle kyselijälle kertoa linnuista ja kamerastani, mutta sen jälkeen vähenee into. Sorry vaan!!


Kommentit

seita sanoi…
Telkässä on jotain kun sen katsominen saa aina hyvälle tuulelle.
Intianminttu sanoi…
Sulla on aina niin komeita nämä lintukuvat, itse en yleensä saa niistä tarkkoja ja valotuksetkin on pielessä. Miltä etäisyydeltä ja millä objektiivilla näitä vesilintuja kuvailet? Joskus olet varmaan sen kertonutkin, mutta vinkkaapa uudestaan, kiitos.
Tillariina K. sanoi…
Intianminttu, kuvaan linnut 150-600mm:n objektiivilla. Sillä kuvia voi ottaa lähimmillään 2.2 metrin päästä. Pikkulinnut osuu vielä 25 metrin päästä ja isot linnut kuten joutsen tai kurki vielä 100 metrin päästäkin hyvällä säällä! Kauempaakin, mutta sitten tarkkuus jo vähän kärsii, jos vapaalla kädellä kuvaa. En ole oppinut käyttämään vieläkään jalustaa/monopodia!
Kivipellon Saila sanoi…
Jälleen upeita lintukuvia, telkkä on kaunis lintu sekin!
Päden paja sanoi…
On kyllä kaunis lintu tuo telkkä! Ihanaa alkanutta viikkoa♥