Pariskunta


Sorsia näkyi siellä täällä, mutta ei mitään suuria määriä. Pariskunta siellä ja toinen täällä.


Joudun ottamaan kovasti lääkkeitä kun lähden ulos. Ne tärisyttävät, pyörryttävät ja väsyttävät. No, todellakin pahin kevät aikoihin. Taitaa olla aika monen allergisen ongelma parhaillaan. 


Puhtaus on tärkeää! Linnut käyttävät aika paljon hereilläolosta siihen. Ensi viikolle on luvassa aika lämpimiä kelejä, saa heittää lumikasoille hyvästit! En jää kaipaamaan!


Oikeastaan se menee ihan hetki vaan kun tälläkin rouvalla on poikaset perässä uiskentelemassa! Ihanaa aikaa se luonnossa erityisesti!


Kommentit

Intianminttu sanoi…
Meidän mökinkin edustalta ovat jäät jo lähes kokonaan lähteneet. Rannassa on vielä paksua jäätä, mutta lintuja näkyy jo jonkun verran. Telkkiä, sorsia, isokoskeloita ja silkkiuikkupariskuntakin. Paras ja yllättävin näky oli kuitenkin saukko! Luulin sitä ensin minkiksi, kun näin sen vastarannalla. Oli kuitenkin niin iso ja kuvistani vielä sain varmistuksen, että saukkohan se siellä oli kalastuspuuhissa. Monta tuntia touhusi mökkirannan läheisyydessä, kuitenkin niin kaukana, etten mitään laadukkaita kuvia onnistunut saamaan (ei riittävän isoa putkea). Mutta näin saukon livenä ensimmäistä kertaa elämässäni ja olen ollut siitä ihan tohkeissani!
Marru sanoi…
Saas nähdä miten pahaksi menee siitepölyn kanssa...

Upeat kuvat pariskunnasta :)
Carola Lehtonen sanoi…
Hienot sorsakuvat, toivottavasti lääkkeet auttavat, että pystyt nauttimaan keväästä.