2 x punarinta


Vein jo torstaina talisiemenköntsän Hattiksen ruokinnalle, mutta tänään sitten talisiemenpalloja ja maapähkinöitäkin. Otin puutarhasakset mukaan ja hieman raivasin ruokinnan alustaa, että sinne nyt paremmin pääsee! Lisäksi roudasin metsästä "koristeeksi" pari puunkalikkaa! Toisessa oli mukavasti sammaltakin päällä!


Torstaina jo näin punarinnan. Jäin hetkeksi katsomaan, mitä lintuja ilmestyy paikalle! No, en ehtinyt kauan aikaa katsella kun viereen siihen parkkipaikalle ajaa poliisiauto! Poliisit alkavat minua siihen tahtiin tuijottamaan, että olin varma niiden nousevan autosta kyselemään "kuulumisia"!?Nähtävästi lopulta tajusivat, että katson lintuja! Häipyivät matkoihinsa.


Punarintoja on nyt sitten kaksi. Oikein ne eivät mahdu samalle ruokinnalle. Tuli hieman nokkapokkaa! Ihan ok. sää tänään. En käynyt tornilla ollenkaan, vaan olin tunnin siinä parkkipaikalla. Kyllä nyt on jo niin kylmä, että tarvii käsineet mukaan, siis ensi kerralla!


Tänään vasta tajusin, että miksi kameran etsimestä kuva näyttää jonkin verran sumealta!! Uudet silmälasit hankittu siis! Pitää varmaan kameran diopteria hieman säätää!! Hyvä minä!!

Kommentit

Between sanoi…
Punarinta on niin söpö ja sympaattinen lintu. Näin syksyisin ne kulkevat puutarhassa pitämässä seuraa sipuli-istutustyössä. Höpöttävät jotain ahkerasti sirkuttamalla, mutta kun en tahdo sirkutuskieltä ymmärtää.
Mitähän poliisit kuvittelivat sinun tiirailevan? Olisit kutsunut mukaan bongaamaan lintuja.
Carola Lehtonen sanoi…
Punarintoja en ole enää nähnyt, viimeksi varmaan syyskulla oli aamulla bussipysäkillä kuollut sellainen, mietin oliko pimeässä lentänyt katosta päin, mitään ulkoisia törmäyksen jälkiä linnussa ei kuitenkaan ollut havaittavissa? Mustarastaita on täällä ja jäävät talveksi ja ovat heti aamuvarhaisesta liikkeellä.Tänään olisi kiva päästä kuvailemaan, toivottavasti ei tule sadetta.