Talitintit jonoon...


Ei sää sitten suosinutkaan ulkoilua. En lähtenyt siksi Aulangolle. Ihan vaan Hattiksen ruokinnalla kökin reilun tunnin.


Linnut eivät pienestä sateesta ja tuulesta välitä, ruokailu jatkui ihan normisti. Mun piti välillä kuivailla kameran objektiivia. Vilukin siinä vähän tuli. Olisi pitänyt olla pitkät välihousut.


Harmaapäätikka on nähty ruokinnalla parikin kertaa, ei se vaan halua ilmestyä mun aikana! Ei edes käpytikkaa näy! Tyytyminen siis tintteihin!


Kotikulmilla on paljon rastaita pihlajanmarjojen kimpussa, mutta ne tiput ovat niin arkoja, että pakenevat jo ohimenevää autoakin. Lienee aika hankala kuvata!


Viikonloppu on sujunut ihan ok. Tein eilen juustokakkua. Siitä riittää syömistä varmaankin tiistaille asti ja sitten leivotaankin jotain ihan muuta! Porkkanakakkuako, mokkapaloja? Katsotaan!


Ruokintapaikan ympäristö on aivan karmean näköinen. Siihen nähden kuvat ovat kohtuullisen siistejä. Useita autoja oli parkkipaikalla. Kaukoputkimiehiä oli tornilla useitakin. Itse en sinne mennyt. Liian kehno sää tornikuville.


Kommentit

Susanna Hietanen sanoi…
Tilhet ainakin palaavat usein ruokapaikalle takaisin, vaikka ensin häipyisivätkin. Odotteleminen on niiden kanssa kova sana :-)
Irja sanoi…
Hurmaavat tinttikuvat, poseerausta monesta kulmasta, tasokas kuvasarja