Mitä tuolla narulla tehdään?


Kävin tänään lisäämässä ruokaa linnuille! Varmaan ke seuraava reissu. Uusia lajeja ei näkynyt. 

Olen ollut hieman alamaissa. Pitäisi keksiä jotain piristettä. Syksy, eikä talvikaan ole mun vuodenaikoja! Tuntuu, että elämän valtatiellä on aika kuoppaista! Kun yhden töyssyn selvittää, niin jo kohta kolahtaa toiseen. Pitäisi varmaan tehdä jotain...

Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Elämä on!Aina ei tie ole tasainen varmaan kenelläkään, mutta häntä pystyyn ja mieluista tekemistä ja seuraa, sillä selättyvät syksyn pimeimmät ja ankeimmatkin päivät, tsemppiä viikkoosi!!
seita sanoi…
Näyttää tosiaan kuin tintti pohtisi miksi naru on siinä.
Syksyn ainoa hyvä puoli on ruska. Värit antavat iloa.
M.T. Ainasoja sanoi…
Jos töyssyjä tuntuu olevan liiaksi ja jaksaminen vähissä, voi aina mennä juttelemaan esim. psykologille. Työterveyden kautta on usein mahdollista päästä. Ei siitä välttämättä mitään iloa ole, mutta kannattaa kuitenkin kokeilla sekin kortti. :)
Tillariina sanoi…
Äidin kuolema elokuun lopussa ja siihen liittyvät paperihommat tuntuvat jatkuvan ikuisuuden. No, ainakin marraskuuhun asti! En ymmärrä ihan miksi isänikin (vielä elossa) raha-asiat ja heidän talonsa arvokin pitää nyt määrittää, sillä sitä ei jaeta. Näemmä on niin, että työ ja omat henkilökohtaiset asiat vievät niin paljon voimia, että muuta ekstraa ei sitten tarvita. No, kohta asiat selviävät...vielä hetken verran tätä!! Töissä on isoja epävarmuustekijöitä! Tuleeko yksi työntekijä takaisi? Kuka on pomo tammikuussa?
Rautalintu sanoi…
Joskus tuntuu, että nuo isot asiat tulevat kimpassa. Kun jaksaminen on muutenkin vähissä, voi pienikin lisä olla liikaa. Pidä huolta itsestäsi!