Joulukalenteri


Mä tykkään joulukalentereista, parhaimpina vuosina niitä on voinut olla jopa kuusi kappaletta!! No, nyt ei tule kun tämä yksi...No, ehkä kaksi. Tästä kosmetiikkakalenterista löytyy 25 luukkua ja sisältönä meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitojuttuja ja meikkivälineitäkin ehkä. Jännittävää! Hintaa kalenterilla on 89 euroa,  tuotteiden arvo on valmistajan ilmoituksen mukaan 455 euroa! No, toivotaan niin. Painava se on kun mikä. Tuota laatikkohässäkkää voi tietysti käyttää joulukalenterina myöhemminkin, mikä voi olla tarkoitus itselläkin.

Kommentit

Päden paja sanoi…
Varmasti ihana kalenteri ja miten kiva on tuollaisia luukkuja availla! Mukavaa syksyn ja lokakuun jatkoa ❤️
M.T. Ainasoja sanoi…
Ohoo, kalenteri täynnä mahdollisuuksia! Toivottavasti tuotteet ovat mieluisia ja tulevat käytetyksi. :) Yhdellä kaverilla oli viime vuonna kynsilakkajoulukalenteri, josta tuli joka päivä uusi lakka. Melkoista! :D
Carola Lehtonen sanoi…
Waude, wau, onpas kalenteri, mä pidän myös joulukalentereista ja ihan joka joulu sellaisen myös hankin. Aika monena jouluna olen myös blogeista lueskellut muiden kokemuksia mm. kosmetiikkakalentereista tai itse niitä hypistellyt, jos kalenterin sisältö osoittautuu siksi mitä luvataan ja on kalenterin hinnan väärtti, niin idea on ihan huippu, jos taas ei ole luvatun sisältöinen tai tuotteet ovat itselle pettymys, on kalenterin hinta aika kova pettymyksestä.Toivotaan, että ostamasi vastaa odotuksiasi.
Rautalintu sanoi…
Jo pelkästään tuo lokerikko on ihastuttava. Toivottavasti myös tuotteet. Ja vaikka tuotteitten arvo olis vaan tuo 89,- niin ei oo paha hinta, jos ovat käyttökelpoisia.