Hyvä kattaus!


Alkaa olla Hattiksella aivan samat lajit nyt kun Aulangon ruokinnallakin, mikä on tosi hyvä juttu! Ei välttämättä tarvi enää lähteä toiselle puolelle kaupunkia, jos ei nyt vaihtelun vuoksi. Hattiksella on paljon rauhallisempaakin kun ei oo hiihtäjiä parin metrin päässä ja kodalla makkaranpaistajia savuttamassa.


Jos tämä äijä harmaapäätikka saisi houkuteltua tyttelinkin reviirilleen! Pyrstötiaisia on nyt nähty Hattiksellakin, niin mikäs siellä on lintuja tarkkaillessa. Ainoastaan urpiaisia on aika harvoin, niin kyllä Aulangollakin.


Töyhtötiainenkin sitten ilmestyi. Se on sellainen ikiliikkuja, että hitaat eivät pysy perässä ja minä olen sellainen.


Aika silleen vaativa tämä kuusitiainen, se yleensä kelpuuttaa vasta kolmannen tai neljännen siemenen! Muut lentävät maahan.


Käytiin Tokmannilla, siellä olisi pitänyt olla talisiemenpallot ja Tintti- talisiemenköntsät alennuksella! Oliko, vaikka nettisivut ilmoittivat olevan tarjolla!? No, ei ollut sitten yhtäkään, ei edes myyntipaikkaa niille. Turha reissu. Tosi pettynyt. No, jos niitä vielä tulee.

Kommentit

M.T. Ainasoja sanoi…
Mainio lajirunsaus alkaa olla. Noita töyhtö- ja kuusitiaisia (sekä tietysti myös hömötiaista!) on erityisen ilahduttavaa kohdata, kun kanta on taantunut niin vauhdilla, että pelottaa, milloin ne käyvät niin harvinaiseksi, ettei niitä juuri näe enää ollenkaan. Onnen hetkiä, kun pääsee vielä näkemään. :)
Aurinkokujalla sanoi…
Kovin on äijä harmaapäätikka tuiman näköinen, kovasti on suutuksissa, mikä lie syy.
Tosi taitava olet noita eläimiä kuvaamaan.
Mukavaa tiistai-iltaa sinne.