Toitko ruokaa?


Nyt alkaa olla jo öisin pakkasta. Eikä päivälämpötilat nouse kun muutamalle plussa-asteella!


Ruokaa uppoaa jo ihan kohtuudella! Olen odottanut, että tulisi alennuksia kauppoihin, vaan vielä ei oo näkynyt ja valikoima on muutenkin ollut suppea!


 Talitinttejä oli paljon ruokailemassa! Ne ovat rohkeita ja ei kiire minnekkään! Kuvaajakin saa tehdä töitä. Kiitti tintit!Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Talitinttejä on paljon, luulisi, että ne löytävät vielä näin syksyllä siemeniä riittävästi ihan luonnostakin, mutta hyönteisiä ei enää ole, joten ruokinta on sitten varmaan jo ihan paikallaan. Tintit on tosi kesyjä eivätkä pienistä säikähdä ja niillä on ihan ruokailurytmi ja osaavat jopa pyydellä ruokaa, jos ovat tottuneet sitä määrättyyn aikaan saamaan.
Blue Tit sanoi…
Minäkin olen jo ripustellut talipaakkuja puun oksille ja laittanut vähän pähkinöitä tarjolle. Hyvin tekee kauppansa! Perjantaina ostin Tokmannilta 25 kg:n säkin auringonkukansiemeniä hintaan 18,95 e eli oli tarjouksessa.
Hyvät kuvat sinulla!<3 Talitintti varsinkin kun on eläväinen lintu eikä kovin kauaa istu paikoillaan...
Rautalintu sanoi…
Meilläkin on lintulauta laitettu jo paikoilleen ennen kuin maa jäätyy. Huomenna täytyy täyttää se. Tintit on jo käyneet ikkunan takana kyselemässä, missä se sapuska oikein viipyy.