Unirytmi sekaisin


En siis lomalla mitenkään ylettömän myöhään valvonut, vaan sain nyt kumminkin unirytmini ihan sekaisin su-ma välisenä yönä. Uni ei tullut silmään millään. Aina sitä jotenkin hermoaa työn aloitusta loman jälkeen. No, sitä valvottiin iloisesti yli yhteen yöllä ja herätys klo 6. Vajaan 5 tunnin unosilla lähtö. Työpäivästä selvisin, vaikka porukkaa lappasi toimistolla tasaisen tiuhaan tahtiin ja meinasi lounasaika mennä ohi. Kotona ruokaa ja sohvalle pötkölleen...3 1/2 tunnin päikkärit! No, niillä pilattiin vähän seuraavan yön nukkumistakin...joten ei kiva! Toisaalta ei siinä muuta voinut. Väsy painoi silmiä. Saa nähdä miten tänään käy...

Kommentit

Susanna Hietanen sanoi…
Tsemppiä! Toivotaan, etten mene montaa yötä (ja päivää) pilalle.
Carola Lehtonen sanoi…
Syksy syö naista...työpäivän jälkeen päikkärit maistuu ja toisinaan vaikuttaa kyllä täälläkin siihen, ettei ihan normaaliin aikaan uni tule.Toivottavasti saat ensi yönä nukuttua paremmin.
marketta sanoi…
Mulla on mennyt taas ihan toisteppäin! Mä kyllä nukahdan ihan hyvin. Mutta kas, herään jo 3-5 aikoihin, kun olis sellainen viikko, että saisin nukkua ihan puoli seitsemään. Lomaviikolla heräsin kyllä useana aamuna Beiben kanssa 4.40, mutta viikonloppuna vetelin ihan kunnon unosia. En tajua, mistä tämä nyt johtuu. Ärsyttävää!
Irja sanoi…
Jotenkin niin tuttu tunne, uni ei tule ja pitäisi nukkua että jaksaa ja ne päikkärit ei saisi koskaan olla puolta tuntia pitemmät. Hyvää työviikkoa josko se rytmi taas palautuu, minulla taitaa loppua kokonaan sitten kun vähäinen työkin:) Varpunen katselee ainakin virkeästi.
Susanna Hietanen sanoi…
Huomasin juuri, että ensi viikonloppuna siirretään kellot taas talviaikaan - mitä se tekee sun rytmeillesi?
Tillariina sanoi…
Susanna, ei hyvä ollenkaan! Oi sentään!!