Karvainen ja kaunis!


Näitä toukkia oli pitkospuilla useampikin. Erikoisia tummakarvaisia tapauksia. Kaikista pienin, minkä löysin oli vain pari senttinen ja sitä mussutti menemään muurahainen (en laita sitä kuvaa!). Tuossa ekassa kuvassa näkyvät nuo hienot kultakuparisen väriset raidat parhaiten. Jälkimmäinen mötkäle oli kaikista isoin ja karvaisin! Mitähän niistä tulee isona?

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Onpa upean näköiset toukat, mutta ehkä niistä isona tulee jotain vielä upeampaa. Tosin pitkospuut eivät välttämättä ole maailman turvallisin paikka pienelle eikä vähän isommallekaan toukalle. Kuvat ovat erinomaisen onnistuneet.
Emileitha sanoi…
Varmaan hurjan näköistä se muurahais homma..örk

Kauniit värit pörrykässä
Pirkkoinkeri sanoi…
Onpas sillä tosiaan upean väriset raidat. Selasin ötökkäkirjaa ja siinä oli heinähukan toukka, joka muistuttaa noita hienoja kuviasi.
pirkko sanoi…
Näistä toukista voi sanoa, että ovat tosi söpöjä. Hienot kuvasi!
Marru sanoi…
Heinähukan toukka, voisin veikata... Ensimmäinen kuva muistuttaa mun ottamaa kuvaa tosi paljon ja silloin netistä vähän yritin katsellakin et mikä hän mahtaa olla :)
Intianminttu sanoi…
Toi yläkuva kupariraidoista on superkaunis!
Tillariina sanoi…
Kiitos tunnistuksesta. Kiva nimi, heinähukka! :)
Tiitsa sanoi…
Tuota heinähukkaa on moni koettanut kasvattaa talven yli ja jopa onnistunutkin siinä. Mites olisi toukkaviljelmä jääkaapissa ;))
Ihanan näköinenhän tuo olisi, vaikke perhosena niin kovin loistava olekkaan.
Tellu sanoi…
Voi, miten ihana karvapallero!
Juliana sanoi…
Ewww! dangerous fluffy)))
that yellow stripes warned us!

xoxo, Juliana
[pjhappies.blogspot.com]