Lisää lemmikkejä!

Lisää kaloja siis. Meillä on akvaariossa ennestään kaksi kuparimonnista ja olisin ostanut niille saman lajin kavereita, paitsi eipä niitä nyt ollut tarjolla. No, smaragdimonnisia oli, joten niitä sitten kolme muutti meille eilen. Ne ovat jonkun paikallisen harrastajan kasvattamia, joten tottuneet meidän kaupungin veteen. Kokoluokka on 1-1½ cm, joten pieniä ovat vielä. N. 5 cm sinttejä niistä tulee isona. Eka yö meni hyvin ja isoin on jo kuin kotonaan ja seuraa noita kuparimonnisia kuin "hai laivaa". Tässä hieman epäselvä kuva parista s-monnisista.


Juan-kultakalan uinnit tuli sitten tässä jokunen aika uitua. Minusta se söi ittensä hengiltä. Se oli tosi pulska ja ahne! Muut saivat sitten olla nälässä. Lisäksi se ei oikein koskaan tykästynyt Esmeraldaan, joka hankittiin kaveriksi. Siispä Esmelle hommattiin eilen uusi kaveri. Tämä on tavallinen kultakala, ilman niitä moninkertaisia pyrstöjä. Kaveri on vielä nimetön, mutta näillä synkkaa ihan eri tahtiin. Se on yhtä pusi-pusia kokoajan! Ensiksi kuva Esmestä, joka on myös aika pulska, mutta miten laihduttaa kalaa? Kun muutkin kalat pitäisi syöttää?! No, nyt se saa kovasti liikuntaa kun uusi kultis on kokoajan sen kimpussa!


Uusi kultis sitten seuraavaksi. Olisko sen nimi sitten Antonio! 


Venni kun haluaa huomiota hän tekee meille ns. ansan! Se tarkoittaa sitä, että menee selälleen makaamaan ja on mahdollisimman pitkänä! Kyllä siihen sitten väkeä tulee yleensä mahakarvoja rapsuttelemaan. Tässä aamun ansa!

Kommentit

Harakka sanoi…
Ilmankos kisuliini onkin mustasukkainen, kun kaikki vaan ihailee uusia kaloja!
Vaikka hienojahan ne ovatkin, nättejä.
Mutta ei tota Venniä voi kyllä vastustaa!
Vikki sanoi…
Oikein tuli ikävä akvaariota, kalojen elämää oli niin mukava seurata!
Venni on huomannut että ansa toimii :)
Tiitsa sanoi…
Taas mun akvaarionälkäni kasvoi. Niin mukavasti kerroit lemmikeistäsi.
Tuo Venni on kyllä melkoinen veijari ja aivan ihastuttava kisu.
Pessi sanoi…
Hyvin tutunnäköisen ansan Venni järjestänyt. ;) Meillä köllitään yleensä keittiön lattialla ja jos häntä ei huomaa vaikkapa kahvia keitellessä, niin hän ottaa halausotteella nilkoista kiinni ja tum tum tum, potkii, pelkillä anturoilla, ei kynsillä. Hassu kissa! :o)
Marru sanoi…
Mulla oli nuorena akvaario ja oli niitä kaloja kyllä ihana seurailla... Aivan mahtava kissa teillä :)