Kiirettä ja väsymystä!


Tässä kuvassa kasvaa mustikanvarpuja aivan järven rannalla. Jotenkin näytti vähän hassulta. Minulla on itselläni nyt sellainen olo, että en oikein tunne olevani oikealla maaperällä. Jotenkin kaikki tekeminen on väkinäistä ja ei tunnu oikein luonteikkaalta. No, jos tiettyjen muutosten jälkeen asiat alkaisivat sujua paremmin.


Tällainen riukuaita on minusta aika hieno, oikeassa ympäristössä. Se ei missään nimessä sovi kaupunkimaisemaan. Olen varmaankin kiireen ja sitä myöten väsymyksen takia vähemmän jaksanut lukea blogeja ja myös kommentoida niitä normia vähemmän. Yritän ensi viikosta lähtien parantaa tapojani! Viime pe lohkesi poskihampaasta iso pala. Tänään pääsin hamppilääkäriin sen korjauttamaan. 113 €, 15 min. Ei oo halpaa hupia se!! Flunssa alkaa vasta nyt olla selätetty, olipas sekin sitkasta sortimenttiä!

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Toipumista ja jaksamista, nämä sateiset syysilmat väsyttävät ja sinulla tuo sitkeä flunssakin vielä.
Tuo riukuaitakuva on aivan ihana tunnelmaltaan, niin suomalainen kuin vain olla voi. Tsemppiä.
Pasi Lepola sanoi…
Ei blogien lukemista ja kommentointia kannata ottaa ihan työksi asti, joten ensiksi väsyt levätään pois, sitten lueskellaan ja kommentoidaan. Mielenkiintoinen kontrasti tosiaan tuon sileän veden ja mustikkapuskan yksityiskohtatulvan välillä.
Intianminttu sanoi…
Voi eih! Kirjoitin juuri kommentin ja eikös tallennusvaiheessa Bloggeri heittänyt virheen puolelle. Eihän tässä voi yrittää kuin muistella, mitä ekalla kerralla naputtelin...Yritin vissiin kertoa, että jonkinnäköistä kesänloppumismasista on ilmassa täälläkin, poskiontelontulehdus ja ekstrakiireet töissä...siinähän sitä on taas tarpomista! Mutta onneksi välillä pääsee luontoon virkistäytymään, sinunkin metsäkuvasi ovat olleet niin kauniita ja rauhoittavia, kiitos niistä! Yritetään tsempata yhdessä! Olenkin vähän kaivannut sinua Mielen Lumossa, kesällä ehdin jo tottua siihen, että jätit pienen merkinnän käynnistäsi :) Mutta porskutetaan päivä kerrallaan eikä oteta turhia paineita! Nyt kyllä kopioin tämän tekstin ennen kuin painan Julkaise.
Pirkkoinkeri sanoi…
Riukuaita on kaunis ja kun ajan hammas sitä vielä syö niin vain paranee siitä. Kun olet jo selättänyt flunssasi niin varmasti alkaa näyttämään hieman aurinkoisemmalta.
Sirpa sanoi…
Tsemppiä ja paranemisiä. Tuo flunssa on täälläkin kiusana.
M. Metrossa sanoi…
Pikaista toipumista ja selvyyttä asioihin!
Pessi sanoi…
Olet totaalinen kesäihminen ja syksyn tulo vie kaiken virran poijes ja vielä flunssa... Muista, että turhista ei kannata ottaa paineita, oikeesti! Muistathan? Häntä pystyyn vaikka hakaneuloilla, jookos! Tsemppiä! :)
orvokki sanoi…
Toipumista!! Ja varo kovan haukkaamista - ainakin vähään aikaan :)
Blogit silloin kun maittaa, eli kun on blogien aika.
Kauniit ne sun metsäkuvat.
Saraheinä sanoi…
Välillä jaksaa mitä vai ja on intoa täynnä, mutta silloin kun ei jaksa, ei kannata yrittää väkisin, täytyy antaa itsensä levätäkin. Jotenkin väsynyt fiilis on ollut minullakin. Liekö se viime kesän ankeiden säiden syytä - en saanut kerätyksi tarpeeksi voimia syksyn tuloa varten... Aurinkoinen ja pitkä syksy korjaisi nyt paljon!
pappilanmummo sanoi…
PIkaista toipumista. Syksy tulee ja sen myötä joskus masentaakin. Mutta ajattele, nyt on kesä eletty ja uutta edessä.