Harmaapäätikka tytteli


Nämä ovat huonoja kuvia kun meitin koivu on niin risuinen, tytteli ei antanut minun yhtään liikkua ja kolmanneksi meidän talo varjosti suurinta osaa kuvia. No, ekan kerran tällainen tipu kuviin kuitenkin.
Tikkamainen tämä on tosiaan on, vaikka ensin ihmettelin mikä meidän pihalle ilmestyi. Oli se jo eilen, mutta silloin näin vaan että isohko harmaa lintu on ruokintapaikalla.
Tämä kuva ehkä kuitenkin paras kun nuo oksat eivät pyri kuviin. Uteliaan oloinen oli ja ei nyt ihan aremmasta päästä lintuja kuitenkaan. Ehkä joskus voi saada parempiakin kuvia.
Käpytikan kanssa tällä oli vähän takaa-ajoa, mutta käpytikka kyllä voitti tämän erän selkeästi. Käpytikkaa oli isompi ja rotevampi. Isompi nokka ja kun tämä oli tytteli, niin ei ollut päässä punaista. Mielenkiintoisen väriset silmät sillä, tuollaiset punaruskeat.

Kommentit

S. Willberg sanoi…
Oikein hyviähän nuo kuvat ovat!
Heikki sanoi…
Kivoja kuvia tikasta.
JPK sanoi…
Äläpä suotta ollenkaan vähättele. Tuo lintu on hyvän näköinen:)) Ja kelpaahan sitä tuolla nokalla nokkia! :) Hyvin bongattu ja hyvin sait monessa kuvassa risutkin väisteltyä:)
Minttuli sanoi…
Oi, sinä sait harmaapäätikan kuviin ja hienot ovat kuvat! Täälläpäin asustelee useampi, mutta vieläkään en ole nähnyt. Jospa se vielä näyttäytyisi:)
Saraheinä sanoi…
Harmaapäätikka ei varmaan ole mikään kamalan yleinen vieras pihassa. Olen nähnyt sen vain kerran ja silloinkin metsässä. Hyvät kuvat olet saanut!
Marru sanoi…
Wau, empä oo tollasta ennen nähnytkään!
Millin sanoi…
Hienot kuvat harvinaisesta tikasta.
Oikein kelpokuvia ovat :) Tikan värisävyt näkyvät hienosti. Meillä on liikkunut aika kummallinen harmaapäätikka viimeaikoina, kovin pieni, lähes käppänän kokoinen ja muutenkin vähän kumma. En tiedä onko jokin kehityshäiriö, vaiko mikä ?
Sirpa sanoi…
Ihan hyvät kuvat!
Enpä ole koskaan nähnyt, mutta jos ilmaantuu pihapiiriin, tiedän kuka on kyseessä :)
Häivähdys sanoi…
Hienoja kuvia! Kiva kun teillä paistaa aurinko pihallakin, on niin kauniita kuvia tuolla alempanakin. Meillä on jo varjoista lähes koko päivän.
Seijastiina sanoi…
Aivan ihanat kuva tikasta ♥
Katja sanoi…
Hyvät kuvat on.:) En muista olenko koskaan nähnyt harmaapäätikkaa luonnossa. Jos olen, niin sitten joskus lapsena. Meillä päin on vain käpytikkoja, ja niitä onkin sitten aika paljon. Ja palokärkiäkin joskus näkee, vielä useammin kuulee. Edellispäivänä juuri kuuntelin palokärjen huutoa.:)
Äityli-Mummo sanoi…
Oikei hyviä kuvia oot ottanu ja tällästä epelii en oo enne nähnykkää!
Pirkkoinkeri sanoi…
Hienojahan nämä kuvasi ovat. Varsinkin, jos vertaa niihin minun ottamiini, joista olin niin kovin mielissänikin:)