Morkkis!


Aurinko ei voisi kauniimmin enää paistaa taivaalta! Paitsi ulkona tuulee siihen tahtiin, että parempi olisi itsensä köyttää lähimpään puuhun. Kävin tunnin tuijottelemassa kotipihalla pikkulintuja. Muuhun ei oikein pysty. Sittenkin tuntui siltä, että tuuli rimputteli sisukaluissa asti. Järkyttävä, tämä Eino-myrsky vieläkin. Eikö se tuosta meinaa ollenkaan laantua. 

Pikkuvarpunen siis kuvauskohteena. 


Lisäsin auringonkukansiemeniä linnuille mökkiin. Tämä epäluuloisen näköinen tapaus suostui kuvattavaksi. Sittemmin kun katselin ruokintapaikkaa kotoa ikkunasta, niin porukkaa tuli ihan julman paljon paikalle. Mistä se morkkis sitten tulee? No, siitä kun en pysty pakottamaan itseäni uudestaan ulos, vaan kökin läppäri sylissä lämpimässä sohvalla. Menee hieno kuvauspäivä huti!

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Mikäs tässä läppärin alla lämmitellessä, ei tee mieli lähteä tuonne myrskyyn. Sinun blogisi fontti näyttää kyllä todella kauniilta tällä MacBookin Retina-näytöllä.
Häivähdys sanoi…
Samat tunnelmat täälläkin. Mies lähti lenkille tuonne tuiverrukseen ja minä laiskana istuskelen ties monettako tuntia täällä sisällä. Siitä huolimatta, mukavaa pyhänjatkoa sinulle!
Sirpa sanoi…
Etenkin tuo kakkoskuva varpusesta on oikein hieno!
Täällä säästyttiin onneksi sähkökatkoksilta, muuten olisi tullut vilu, kun ei tuota takkaakaan ole.
Harakka sanoi…
Hienot kuvat olet napannut linnuista.
Ja myrsky vaan käy edelleen täälläkin!
Tiitsa sanoi…
Hienosti kuvasit pikkuvarpusta. Se on kyllä yksi kiitollisimmista kuvattavista, aivan ihana.
Vikki sanoi…
Keskimmäinen kuva on niin kaunis!
Ain pitää kokea syyllisyyttä jostain, miten siitä pääsisi :)
Seijastiina sanoi…
Aivan ihana varsinkin keskimmäinen kuva ♥
Pikkuvarpunen on oikein kaunis ja kiva visertäjä.