Pikkuinen kurre!


Mies teki pihatöitä ja koputteli keittiön ikkunaan, että kurre on meidän pihalla. Laitoin vähän lämmintä vaatetta päälle ja kävin tätä varmaankin viime kesän poikasta kuvaamassa. Se ei ollut koolla pilattu ja tavattoman rohkea. En muista ihan viime aikoina päässeeni kurrea parin metrin päähän katselemaan. Oli siinä naurussa pitelemistä kun tämä pörröhäntä touhusi. Yli puolet kuvista meni pipariksi, koska se oli niin tavattoman vikkelä.Olin varma, että kuvaus jäi siihen kun tähtäsin sitä puuhun. Olin jo aikeissa mennä sisälle takaisin kun kurre päättikin tulla maahan keräämään auringonkukansiemeniä ja siis ihan mun lähelle. Valitettavasti tarkennus on käpälissä, koska en uskaltanut juurikaan tehdä mitään, pienintäkään liikkettä eli edes vaihtaa tarkennuspistettä.
Ihanan vaalea talviturkki päällä. Tällä kurrella oli joku roska otsassa.


Välillä käytiin puussakin ja ajettiin käpytikka apajilta. Harmi kun en siitä touhusta saanut kuvaa. Käpytikka väisti tietty.


Aika ovela ilme tässä vimpassa kuvassa. Laitan huomenna toisen kuvasarjan, jossa kiikutaan tuossa portissa ja syödään lintujen sapuskoja! Saa niitä kurretkin tosin syödä. Toinen kurre hyppeli puussa, sille tämä näytti kyllä parit sormimerkit ja uhkaavat naksutukset.

Kommentit

Saraheinä sanoi…
Ihanat kuvat, ilmeikäs otus :)
Tansku K sanoi…
Vaude,et on hienoja kuvai sinulla jälleen,kurresta.Minäkii kuvaan nyt kun on mahdollisuus parempi,tuolla takapihalla on niitä jokapäivä ja ajelee takaa välistä:D..
Vikki sanoi…
Suloinen kurre, tuo alimman kuvan ilme on valloittava :)
Häivähdys sanoi…
Ihanat kuvat! Olet selvästi ollut tarkkailun alaisena :)
Harakka sanoi…
Ihana kurre ja mitkä ilmeet!
Ihankuin sillä olisi paksut harmaat housut jaloissaan, hi!
Viimenen kuva on kyllä yliveto!
Kivoja noi seisomiskuvat :D Oravat ovat nyt niin hyvässä talviturkissan, että ovat varsin komeita ;)
Seija Torpström sanoi…
Valloittavat kuvat kurresta.
On kyllä hauskat ilmeet ja mitkä pöksyt jalassa ,ihana ♥