Sunnuntain sumut!


Kello on pian 11 ja sumu on todella sakea ulkona. Eilen kävin ruuanlaiton välissä tunnin kävelemässä kun ei satanut. Varsinainen oravabongausretki, sillä näin 6 eri oravaa, jopa 3 samaan aikaan. Oli vaan niin hämärää, että kuvaukset olisi saanut unohtaa. Yritin mä niitä oraviakin tähtäillä, mutta suttua tuli. Nyt ei oo oikein mitään kuvattavaa luonnossa, ei kasveja, ei ötököitä ja linnutkin näkee vain ruokintapaikalla. Saapa nähdä kirkastuuko keli tuosta vielä. 

Eilen vietettiin perheen kesken Halloweenia, syötiin herkkuja ja koristeltiin aiheen mukaisesti taloa. Koko shown veti kyllä Teuvo. Lisseltäkin meni hermo sen ikiliikkujan kanssa. :) Ensimmäisen kerran aiheutui minulle ja miehelle allergiaa koirapojasta, piti ottaa lääkettä, joka väsyttää totisesti vieläkin. 

Tänään otetaan todella rennosti, mitä nyt pyykkiä pestään. Mies laittoi pihan talvivalot päälle. Kivasti valaisee ne keittiöönkin. "Kesäverho" on keittiön ikkunassa, sen mä vaihdan viikon päästä. Tänään vaihdetaan myös talvilautaset käyttöön, kukkajutut pois ja valkoiset tilalle. Muuten ne ovat ihan samaa sarjaa.


Viivi-kisu oli meinannut tällaisen pistää perjantaina poskeensa. Varomaton pihakurre oli syönyt lintujen ruokintapaikalla ja Viivillä iski pieni hiuka. Oli kuulemma pelastunut ihan hilkulla se pörröhäntä. 


Kommentit

Matkatar sanoi…
Sumuinen sää on jotenkin niin mystistä, minä pidän siitä. Mukavaa sunnuntaita!
Seija Torpström sanoi…
Niin on ,lämmintä ja sumuista.
Miekin kävin jo pihalla kurreja vilisi sen minkä kintuistaan ehti.
Saa nähdä mitä kuvista tuli.
Voi sitä Viiviä, sellasta se on kissan elämä, vaanimistakin.
Kukkajutuista tuli mieleen, jokohan on aika laittaa amaryllikset kasvamaan :)
Kauniita kuvia sinulla aina.
Leppoisaa sunnuntaita.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kosteaa ja harmaata on, mutta mukavampi näin kuin jäätikkö, joka sekin vielä tulee. Vaan liukkaita osaavat kyllä olla polulla olevat lehdetkin. Nätti tuo orava kököttämässä oksan haarassa.
Huopalintu sanoi…
Kiva violetin ja limen väriyhdistelmä löytyy tuosta ekasta kuvasta
Harakka sanoi…
Kyllä on tänään ollut aika pimeä päivä.
Marraskuu on tällaista, hö!
Jos vaikka sataisi lunta, niin heti paljon toisi valoa lisää.
Orava kuvasi on kivan näköinen ja voi Viiviä, mutta onneksi ei onnistunut aikeissaan.
Vikki sanoi…
Ylin kuva on kyllä hieno, mitkä sävyt!
Allergiat ovat niin harmillisia, huomaan lähes joka kerran kun tyttären koira on yökylässä, silmienkirvelyä!
Mukavaa alkavaa viikkoa!
Pasi Lepola sanoi…
Sumuisessa säässä tosiaan kannattaa unohtaa oravat ja keskittyä maisemakuvaukseen. Samanlainen sää oli Kuopiossakin, mutta valitettavasti en ehtinyt itse kuvaamaan, koska päivä meni synttärikuvailuissa.