Huijausta!


Tänään luvattiin auringonpaistetta ja lähes +20 C lämpötiloja. Aamu olikin nätti, tuulinen ja siinä +16 C lämpötiloissa mentiin. Heti aamupalan jälkeen baanalle etsimään ötököitä. No, eihän niitä mitenkään paljon ollut. Melkein hutireissu ilman tätä kultakuoriaista ja yhtä isompaa kovakuorista, jonka kuvaamisen tössin aika tavalla. No, aina ei onni ole myötä ja käsi-pää-ajatus kameran jatkeena ovat hukassa. 


Yleensä yritän saada tuon kuoriaisen kuoren näkyville, mutta otinkin tällä kertaa tavoittteeksi saada hyvän ruokailukuvan elikkä pääpuolesta. Jotenkin tuli tästä ötökästä jokin iso, hieman kömpelö kasvinsyöjänisäkäs mieleen. Se rohmusi noita kukkia aivan innokkaana.  


Onneksi otin tuhottomasti kuvia, sillä melkein kaikki epäonnistuivat. Klo 13.30 maissa lähdin tekemään ruokaa. Ajattelin sen jälkeen lähteä katsomaan olisiko sudenkorentoja liikkeellä. Taivas meni kuitenkin pilviseksi ja sadepilviäkin ilmestyi.Päätinkin mennä päikkäreille. Heräsin vesisateen ääneen. Nyt siellä jo vähän kirkastuu, en tiedä lähtiskö vai ei uudelle kuvausreissulle. Pilvistä on.

Kommentit

Susanna sanoi…
Tuo pään ottaminen huomion keskipisteeksi oli hyvä ajatus! Koko kuoriainen näyttää heti mielenkiintoisemmalta ainakin näin ei-öttiäis-fanin näkökulmasta.
Tuula Laakso sanoi…
Hienot kuvat ja oivallinen valinta kuvakulmaksi. Täällä oli kyllä mukavan lämmin päivä +20 varjossa ja auringossa turhankin kuuma.
HeliAO sanoi…
Olipa mulla tuuri. Tänään äitini kanssa kun kierrettiin oman pihan kukkamaa kierros, törmättiin juuri tämännäköiseen otukseen. Kumpikaan meistä ei ollut koskaan tälläistä nähnyt =) Nyt saimmekin sille nimen =)

Kiitos <3
Äityli-Mummo sanoi…
Ompa komia vihree panssari ja karvane maha. Ihanat sorsapoikue kuvat, on siin piipitys käyny <3
Piupau sanoi…
Upeat kuvat! Huisan hieno vihreä kuoriainen!