Loma, loma...jee!


Olo on vähän kun tällä linnunpoikasella. Aika tyytyväinen siis. Maha täynnä hyvää ruokaa, kaapissa lisää jos vielä iskee nälkä! Syön juuri jälkkäriksi Viettelys-torttua ja kirsikoita. :)  Monta, monta lomapäivää edessä. Toivottavasti kivoja kuvausreissuja, siskon kanssa pieni matka on melkein tässä, shoppailua ja lepoilua! Siinä ainakin parin ekan viikon ohjelma. Pelkästään se, että ei tarvi aamulla herätä klo 5.45 on aivan mahtavaa. Aloitan kesädekkareiden lukemisen. Toivottavasti pääsee myös auringonottoon. Ensi viikolla on kampaaja, miten nämä hiukset ovatkaan kasvaneet parissa kuukaudessa. Kesäloma, parhaimpia asioita elämässä.


Kommentit

Sirpa sanoi…
Oikein mukavaa kesälomaa!!
Pasi Lepola sanoi…
Tervetuloa lomalle, täällä on mukavaa. Nyt muistat jättää kaikki stressit sekä kiireet pois ja oikeasti rentoutua, lomalla ei saa suorittaa! Oikein mukavaa ja valokuvauksellista kesälomaa sinulle Tillariina!
Irma sanoi…
Hyvää nautinnolista lomaa :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Hyviä aurinkoisia lomapäiviä sinulle!
marliska sanoi…
Mukavia lomapäiviä!
Susanna sanoi…
Nautiskele lomastasi!
Vikki sanoi…
Oikein mukavaa lomaa!
Häivähdys sanoi…
Ihania kuvia, suloisen poikasen lisäksi sävyjä ihastelen, todella kauniin raikkaita.

Yhyy, vietin yhden ihanan kesäpäivän ostoskeskuksessa etsiessä juhlamekkoa, joka kätkisi kesäherkuttelusta seuranneen vatsamakkaran. Loppuviikko piti pitää pientä dieettiä, mutta kun kaappi on täynnä kaikkea hyvää.