Kovasti yritystä

  
Kävin tänään kaksi kertaa lintutornilla ja kaksi kertaa perhosjahdissa. Siihen nähden kuvasaldo on tosi pieni, vaan onhan ensi viikolla tulossa hyviä säitä, että jos vielä töiden jälkeen jaksaisi mennä kuvausreissulle ja saisi saalistakin.


Nyt mä oon aika poikki, vaan nukkuupa sitten sikeästi.


Tästä kuvasta mä tykkään, se on jotenkin niin "puhtoinen".


Aamupäivällä oli varsin pilvistä, lintutornilla oli vain +18 C lämmintä ja tuuli oli aika kova. Onneksi päivällä päästiin reippaasti yli +20 C.


Karttaperhosia oli niin paljon, että meinasivat jäädä sandaalien alle. Niitä oli hankala kuvata ihan maanrajassa.


Tänään syötiin "modernia" kesäkeittoa. Siinä on astetta tujummat mausteet (valkosipulia, ruohosipulia, chiliä, kurkumaa, pippuria, paprikajauhetta), porkkanaa (oranssia, keltaista), hernettä, kukkakaalta, parsakaalta, papuja, kasvisliemikuutioita, suurustetta, kermaa ja vettä. Hyvin piti nälkää. Vasta klo 19.30 maissa olin paistamassa makkaroita! :)

Kommentit

Sirpa sanoi…
Hienot perhoskuvat! Tykkään myös tuosta kolmoskuvasta, on niin pehmeän hempeä!!
Intianminttu sanoi…
Kaksi lajia enemmän kuin mitä itse tänään onnistuin näkemään. Ja toista en saanut edes kuvattua, kun lepatteli kaukana metsänreunassa. Muistikortille jäi vain lauhahiipijä. Jos olisi laskenut kaikki tunnit yhteensä, joina olen tänä kesänä käynyt perhosia etsimässä, niin siitä tulisi aikamoinen summa. Ja perhossaldo on todella naurettavan pieni. Jopa hälyttävän pieni. Nyt ei voi muuta toivoa kuin että jos nyt edes joku amiraali jaksaisi elokuun lämmöillä lähteä näilläkin nurkilla lentoon, nokkosperhonen taitaa jäädä kokonaan bongaamatta tänä kesänä. No, se aiemmin kesällä tapaamani ritariperhonen korvaa kyllä paljon :)