Valatilaisuus Turengissa - erilainen työpäiväTänään järjestettiin valatilaisuus ja sen yhteydessä luokiolaisille ja yseille rasteja varusmiesten vetäminä. Järjestelyt sujuivat tosi hyvin. Sää oli ehkä vähän liiankin lämmin. Tässä kuvassa vähän vanhempaa sotapoikaa näytillä. Naureskelivat iloisesti mun valokuvaukselle ja tahtoivat 5 euroa palkkiota!


Näytöksiä ja kalustoesittelyä oli tarjolla.


Varusmiehet vetivät hienosti homman ns. kotiin. Sentään aika nuoria miehiä, ei paljon vanhempia kun vanhimmat opiskelijat.


Työkavereita kahvipaussilla.


Miehistön kuljetusautoja. Olipa niissä ahtaat tilat.


Onneksi kuitenkin vain feikkikranaatin heittoa!


Muonituspiste. Munkkia, mehua ja kahvia!


Laser-ammuntaa! Valitsin sellaisia kuvia, joissa ei näy oppilaita. Siksi kuvat ei ihan parhaimmasta päästä. Toisaalta oltiin ns. julkisella paikalla, että sellaisiakin voisi julkaista, mutta ei nyt aiheuteta pahaa mieltä kellekkään!


Kuvasin tämän herran pyynnöstä hänen kamerakännyllä muistoksi ja mä pyysin vastapalveluksena poseerausta! :)


Paikalla taisi olla yhteensä neljä suomenhevosta Niinisalosta.


 Keräsivät heti ympärilleen paljon ihailijoita!


Kärryjä vetämään sitten!


Joukkovoimalla liikkuu isokin auto!

Kommentit

Onpa ollu kiva päivä! Ihania kuvia.
Pirkkoinkeri sanoi…
Hienoja mielenkiintoisia kuvia! Valatilaisuudet ovat juhlallisia ja sitten vastapainoksi näitä näytöksiä. On jo aikaa kun kävin omien poikien valatilaisuuksiisa.
Pasi Lepola sanoi…
Hieno kuvaraportti, mukavaa vaihtelua. Kuvissa on nostalgiaa, joita tekis mieli vähän käsitellä wanhan ajan tyylisiksi. Ehkä tosiaan parempi ettet kuvannut tietoisesti oppilaita, koska tiesit että he ovat koululaisia. Vähän sellainen rajatapaus, koulun pihassahan ei saa ilman lupaa kuvata vaikka se julkinen paikka onkin (poikkeukset ovat siis päiväkodin ja koulun pihat). Voitaisiinko tämä sitten laskea koulun tilaisuudeksi vai yleiseksi tilaisuudeksi on varmasti vaikea määrittää ja joku saattais tykätä huonoa kuten sanoit.
Tillariina K. sanoi…
Pasi, paikka oli urheilukenttä ja se on mun käsittääkseni ihan julkinen paikka.