Makroiluhimo...


Tässä malttamattomana odotetaan sunnuntaita, josko pääsisi vielä makroilemaan. Tämä kuva on otettu jo 28.7., vaan en nyt äkkiseltään sitä löytänyt julkaistuna. Melkein tässä on jokin pakkomielle päästä ötökkäjahtiin, sillä syksy pukkaa päälle ja se homma loppuu aika pian kylmien kelien myötä. Sitten makroillaan vaan huurteisia tai ruskan värjäämiä kasveja. Eikä se ole ihan niin nautinnollista kun ötökät!

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Harry Kalenius sanoi…
Tämän päivän kuvausreissulla katselin olisko mitään makrolle sopivaa. Näky olevan ja makro kotona. Hämpyllä lounas meneillään. Hieno kuva.
Kirsti sanoi…
Hieno makro. Tuossa melkein rouskeen kuulee, kun hämis tuota syö :)
JPK sanoi…
Hyvä tilannekouva!
Noke sanoi…
Schönes Bild.

Gruß
Noke
seita sanoi…
Nyt ne ötökät on kuvattava, ei niitä taas ole pitkään aikaan. Hienot värit ja upea makro.
Ihan mielettömän upea kuva!
Häivähdys sanoi…
Hienoja makroja!! Mieleni tekisi makroputkea, kun lähilinssillä syväterävyys taitaa olla aika paljon kapeampi. Käytätkö kuvatessa vakaajaa tai jalustaa? Mietin vain, että vakaajattomia taitaisi saada halvemmalla.
Tillariina K. sanoi…
Häivähdys, makroputkella se vasta syväterävyys on kapea. Terävyys on yritettävä saada osumaan päähän. Jos ötökässä ulkonevat osat ovat kuitenkin aika tasossa, voi kuvakulmaa valitsemalla saada kuten tässä hämiskuvassa koko ötökkä teräväksi. Kuvaan aina vakaajalla ja en koskaan jalustalla.