Päivän 23.8.2015 ötökät


Tein varsin työlästä ruokaa...lasagnea. Joten ennen sitä kävi kävin keräämässä voimia makroputken avulla. Ötökkärintamalla varsin hiljaista. Hellekelit ovat kärventäneet kasvillisuuden varsin rapisevaan ja ruskettuneeseen kuntoon!


Sentään yhden yökkösen näin ja muutaman perhosen. Perhosten siivet alkavat olla hieman kovia kokeneen näköisiä.


Vielä hetken nautitaan lämpimistä keleistä.


Kuntoon (flunssa) nähden olin varsin ahkera viikonloppuna. Sain siivottua, kävin keskiaikamarkkinoilla, luin dekkarin, tein ruokaa niin paljon, että pärjätään ainakin keskiviikkoon jämillä. Paljon tuli kyllä nukuttuakin viikonloppuna. Sekin tuli tarpeeseen. Nuo muut kun luontokuvien kuvaamiset eivät kuitenkaan tuo sellaista "täyttä" tunnetta ja tyydytystä. Sisäistä harmoniaa tulevan viikon tarpeisiin. Se ihan pikkuisen ärsyttää. 


Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Olipa jälleen upeita kuvia! Nukkuminen kyllä on paras lääke flunsaan, ihmeesti kyllä jaksoit touhuta. Lasagne on temppuisaa tehtävää, jos sen tekee oikein, olen oikaissut valkokastikkeen kohdalla, sen sijaan laitan juustokermaa, nopeuttaa prosessia ihmeesti eikä maku kärsi mielestäni!
Sirpa sanoi…
Hieno kuvasarja ötököistä! Jänskän näköinen tuo alin perhonen.
Sussi sanoi…
Wau, upeat kuvat!
Kirlah sanoi…
Hienot kuvat taas. Onpa kauhistuttavan näköinen tuo kakkoskuvan perhonen. Tuollainen kun tulisi vastaan vaikka ihmisen kokoisena, niin karkuun lähtisin.
Samaa mieltä kuvauksesta: luonnon kuvaaminen on mukavampaa kuin muu kuvaus, jonkinlainen ihmeellinen tyydytys tulee luonnon ihmeiden kanssa ollessa.
Katinka sanoi…
Jälleen oli nautinto katsoa näitä sinun ötököitä. Upeita kuvia!