Tässäkö se nyt oli?


Siis kesä? Alkaako ensi viikolla syksy? Sellainen väsy päällä, että töiden jälkeen on jaksanut juuri ja juuri syödä. Sitten on ollut sellainen puolinukkuva olotila. En ole oikein päässyt normaaliin työrytmiin. Kokoajan sellaista hyppimistä paikasta toiseen. Ne "oikeat työt" huutaa tekijäänsä! Mä tiedän, että tilanne kyllä tasaantuu, mutta voimille tämä ottaa.

En hirveästi innostu tuosta yleisurheilusta, jota tulee koko illan telkkarista. Plääh...tylsää! Kovasti tekisi mieli luontoretkelle. Hyvät eväät, makkaran paistamista nuotiolla, valokuvausta ja kiireetöntä liikkumista rauhallisissa maisemissa...oujee!! 


Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Kauniit lähikuvat!! Vähän sääli että syksy tulee kun tätä kesää piti niin odotella..vaikka syksystä tykkään kyllä muuten.
Kivipellon Saila sanoi…
Syksykin voi olla kaunis ja kuulas! Totta on, tämä elokuinen aurinkokuukausi on ollut niin paljon touhua täynnä, että tekisi mieli vielä hiljentyä. Menen huomenna polvipiikeille ja sitten ei saisi paljoa hiippailla, odotan innolla, vetäydyn joko yläkertaan maalaamaan tai kutomaan ja mahdollisesti pikkumökilleni lukemaan ja makkaraa paistamaan, nauttimaan! Toivottavasti löydät piristystä ja iloa syksyyn! Luontoretki kuullostaa hyvältä!
Kirsti sanoi…
Just, mieki haluan rauhallista luonnossa liikkumassa ja tulistelua, se on niin parasta.
TainaT sanoi…
Työpäivät ne ova vienee meikäläisestäki mehut..rankka kesä ollu sill pualell. Luonto antaa energiaa ja oletan ja toivon oikke kuulasta kivaa syksyä.
Sussi sanoi…
sailan kanssa samaa mieltä, syksy voi olla todella kaunista aikaa.
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl kesä alkaa olla ohi, mut toivotaa et tulo kaunis, aurinkoine syksy tuoksuinee. Tsemppiä töihi, kyl se siit alkaa sujumaa, ku rutiini löytyy :)
Vikki sanoi…
Toivotaan että lämpöä vielä riittää! Kyllä noita ötököitä näytti olevan vielä ihan kiitettävästi liikkeellä.
seita sanoi…
Oli sentään hyvä että saimme kauniin elokuun. Olihan se huonomminkin voinut käydä. Syksyssäkin on viehätyksensä vaikka juuri nyt tuntuu että ei haluaisi luopua kesästä.
Intianminttu sanoi…
Kyllä työpäivät vievät mehut niin tehokkaasti, ettei minusta paljon mihinkään enää illasta ole. Onneksi huomenna on lauantai...
Huikeat kuvat taas!
Kyllä se taitaa kelit syksyksi nyt muuttua...