Ei tänäkään viikonloppuna!


Harmaata keliä kerran taas ja niin on luvassa viikon päästäkin, tietysti maanantaina pitäisi auringon paistaa. Ei auta mun valokuvausharrastusta kun ollaan töissä. En vienyt tänään ruokaa Hattiksen ruokinnalle kun en saanut itseäni lähtemään tuonne ulos. Huomenna varmaan pakko. Epäilen, että ruuat ovat melko loppu. 

Postilakko alkaa maanantaina. Voi tarkoittaa, että mun linkkuveitsi jumahtaa jonnekkin ties kuinka pitkäksi ajaksi. Nyt se näyttää olevan pakettiseurannan mukaan Liettuan satamassa. Toimitus olisi ke-to. 


Tänään oli hauska kohtaaminen pihalla kun vein roikkumaan uuden talisiemenpallotelineen. Siihen mahtuu kerralla 5 palloa, joten sitä ei varmaan tarvi aivan jatkuvasti täyttää. No, käpytikka näki vain ruuan, ei minua ja lensi melkein syliin! Ihan viime hetkellä tajusi tehdä u-käännöksen. Olipa se siipien ääni tosi voimakas. 

Ekat joulutortut tein eilen illalla. Hyvältä maistuvat. Meillä on tapana tehdä omenahillolla vielä tähän aikaan. Luumuhillo säästetään sitten jouluun. Tokmannista tuli ostettua pöytämalliset paperitähdet töihin koristamaan ikkunaa ja heijastinvaljaat, jos tässä joskus tulisi lähdettyä ulos. 


Huomenna on sitten isänpäivä! Mies sai oikeastaan jo tänään toiveruokaansa. Kakkua meillä ei nyt tarjota. Eilen oli jo lunta maassa, vaan tämän päivän sateiden myötä ne tietty sitten sulasivat. Harmillista. Tulikin mieleeni, että pitää käydä laittamassa uusi kynttilä lyhtyyn pihalle. 

Kommentit