Touhuamista hämärässä


Tämä aika on synkkää ja ikävää! On se. Yritän vaan touhuta sellaista tahtia, että ns. sivuille ei ehdi vilkuilemaan. Lunta on satanut jo kaksi kertaa maa valkoiseksi, vaan seuraavana päivänä se on jo sulanut. Loskaa ja vesisadetta. Iloitsen joka aamu, että ollaan taas päivä lähempänä jotain muuta. 14.11., jee!! Kyllä se tästä, huomenna jo puoliväli!! +7 C.

Ensi viikolla keskiviikkona pidetään 4 lähimmän työkaverin kanssa "pikkujoulut". Käymme töiden jälkeen viinibaarissa tapaksilla. Pari lasillista ja kotiin. Jutellaan ja nautitaan toistemme seurasta. Varsinaiset työpaikan pikkujoulut ovat sitten marraskuun viimeisellä viikolla. Teatteria ja ruokailua. 
Kommentit

Aurinkokujalla sanoi…
Täällä on ollut muutamia oikein kauniita talvi päiviä, mutta enimmäkseen on ollut loskakelejä ja muutama aste plussalla.
Minulla olis tiedossa yksi pikkujoulu, mutta en mene sinne. En tykkää yhtään sellaisesta, että kilpaillaan kuka on pukeutunut hienoimmin.
Mukavaa torstai aamua sulle.
Tillariina sanoi…
Meillä ei kilpailla vaatteilla! Kolmas kerta samalla kimalluspaidalla, viimeksi oli se hameen kanssa ja nyt laitan housut! Ekalla kerralla oli myös housut, vaan nyt sellaiset "tekonahkaiset". Mä en jaksa mitään pikkutuhmia pikkujoululeikkejä ja siksi skippaan yhdet, joissa takuuvarmasti sellaisia olisi tiedossa. Kun juhlat kumminkin omakustanteisia, niin jotain rajaa, mihin sitä ryhtyy!!
Onneli Winter sanoi…
Ulkovaloilla saa tunnelmaa pimeään... ja kyllä se ilahduttaa ohikulkijoitakin <3