Iltakävelyllä


Eilen latasin urheilukellon uuden kännykkäappsin. Aikaisempi ei suostunut pelittämään mun puhelimen (Huawei) kanssa. Ne löysivät toisensa ja kaikki näytti toimivan, vaan tarviihan sitä jonkin urheilusuorituksen, että lopullisesti näkee. Ei muuta kun ulkoilukamppeet päälle ja juuri ostetut heijastinvaljaat myös. Menoksi!! Vettä tihkusi vähän, mutta ei se haitannut menoa. 40 min ja 3.1 km. Matkan varrella oli kiva piparikoju! Kolme tyttöä oli leiponut pipareita ja koristelleet ne hienosti. Antoivat ohikulkijoille maistijaisia! Kuvasin valojuttuja ja seurasin kellon toimintoja, sillä nekin ovat helmikuusta muuttuneet kun sitä olen tähän tarkoitukseen viimeksi käyttänyt. 

Kotona sitten ulko-oven edessä latasin suorituksen kellosta kännykkään ja sehän toimi varsin hyvin. Kotona sitten ilmeni, että sitä vanhaa ohjelmaa läppärissä ei voi sitten käyttää ohessa, mutta sain kuitenkin siellä olevat harjoitukset (8 kpl) ladattua kännykän ohjelmaan. 

Meidän lumet sitten sulasivat ja sitähän tapahtuu lukemattomia kertoja vielä talven mittaan. Sellaista se talvi etelässä on.


Kommentit

Päden paja sanoi…
Täällä on satanut niin paljon ettei ulos ole päässyt. Olipas hauska tuollainen piparikoju♥ Toivotaan että tulisi pikkuisen lunta ja pakkasta niin liikkuminenkin olisi niin paljon mukavampaa:) Leppoisaa isänpäivää ja sunnuntaita♥
Rautalintu sanoi…
Kaunis kuva, vaikka ei lunta olekaan.
Pisi Prkl sanoi…
Hieno valo, hieno kuva.