Yhä iltakävelyjäMikä se onkin, että mun täytyy melkein joka vuosi tähän aikaan kehitellä näitä ittensä kidutuskeinoja! Milloin olen ollut karkkilakossa, nyt sitten menossa on nämä puuropäivät ja lisäksi vielä kahdeksan iltakävelyä marraskuussa. No, viisi on suoritettu ja kolme siis jäljellä. Yksi niistä oli oikein mukava, mutta viime kertainen ei. Otti enempi kun paljon pattiin. Mielessäni kiroilin todella pahasti itselleni, että mitä vielä?!? Kävellä nyt melkein yöllä pimeässä, sateessa ja hikihatussa? Mikä idea? No, se on se itsensä kidutus elikkä pakotan itseni tekemään jotain, mitä ei todellakaan tahdo. Yleensä kun mä teen vaan kaikkea sellaista, mikä on kohtuullisen kivaa. Toisaalta mä tiedän, että tämän urakan pääteeksi olen kuitenkin saavutuksestani ylpeä, mä tein sen, vaikka välillä näytti, että hommasta ei tule mitään!Kommentit

Arkeilija sanoi…
Viisi kävelyä jo takana, hyvä!
Between sanoi…
Mikä pointti tuossa iltakävelyssä piilee? Kuntoilun ja raittiin ilman lisääminen kenties? Ihmisellä on lupa myös helliä itseään. Parasta lienee kohtuus kaikessa.
Carola Lehtonen sanoi…
Saat olla tyytyväinen ja jopa ylpeä päättäväisyydestäsi,Hienoa!!
Tillariina sanoi…
Between, pointti on voittaa itsensä! Olen aivan täydellinen sohvaperuna ja saan itseni ulos ainoastaan valokuvauksen vuoksi. Olen ollut sellainen lapsesta lähtien. Aina nenä kirjassa! Nyt kuvaaminen on pois kuvioista kun on niin pimeät kelit olleet oikeastaan jo yli kuukauden putkeen. Siis viikonloppuisin kun mä pääsisin kuvaamaan!! Kun yritän saada samalla vyötäröläskiä vähemmäksi, niin 40 min rivakka kävely vähentää 300-400 kcal päivän saldosta, se on bonusta! Raitis ilma ja kuntoiu eivät oo merkityksellisiä. Mä en kuitenkaan perinteisessä mielessä "laihduta", koska en tiedä paljonko edes painan. Meilä on vaaka, mutta olisinko viime keväänä sillä käynyt kun yhden lääkkeen vuoksi piti se tietää. Paino ei kiinnosta, ainoastaan se, että maharöllykkä olisi hivenen matalampi! Niin ja se on nyt pienentynyt varmaan puoleen! Ei ehkä kuitenkaan kauan, mutta mä silti pystyin toteuttamaan tavoitteen.
Rautalintu sanoi…
Nostan hattua itsekurillesi. Mun hyvät päätökset sortuu aina alkuunsa...