Ujo tikka


Harmaapäätikka ei oikein tykännyt kun olin paikalla. Höh! Me ollaan ennenkin tavattu ja juttuun tultu ihan hyvin! No, aina ei huvita poseerata! Eikä aina huvita kuvatakkaan!

Huomenna on tarkoitus mennä Aulangolle. Siellä on tavallaan kaksi erillistä ruokintaa. Lintuyhdistyksen ylläpitämä (huonosti, ruuat loppu usein) ja vähän risuuntuneen näköinenkin nykyään & varjossa ja sitten harrastajien järjestämä ruokinta, joka on perustettu oikeastaan pähkinänakkelia varten. Toki sinne on muitakin lintuja ilmestynyt. 


Kuukauden päästä alkaa jo joulu varsin lähellä.  Minkäänlaisia valmisteluja en ole tehnyt. Nyt meinaan järjestää joulun huomattavan paljon vähemmällä työllä. Varmasti se näkyy tarjonnassa ja osittain koristelussakin, mutta nyt näin!


Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Olen sitä mieltä, että kukin tehköön omannäköisensä joulun, ilman turhaa stressiä ja nauttikoon kukin omalla tavallaan joulunajasta ihan kuten itsestä parhaalta tuntuu.
Between sanoi…
Komea harmaapäätikka! Meidän pihassa on vieraillut taas pitkästä aikaa yksi harmaapäätikka, mutta sillä ei ole tuollaista punaista laikkua päässä. Onko se ollut naaras, vai kenties nuori?
Meillä on tarkoitus viettää nyt toisen kerrän peräkkäin erilainen joulu. Kerään tässä voimia ilmoittaa läheisille, että luopuisimme kokonaan lahjojen ostamisesta. Kovin paljon lahjoja ei enää viime vuosina ole hankittu, mutta ihan hyvin voisimme aikuisten kesken jättää sen kokonaan.