Tukka tuulessa hulmuaa!


Töyhtötiaisen komea "tukka" oli aivan pörhöllöön, sillä keli oli hieman tuulinen. Harmaakin tietty, kuten kuvista näkee. Suurin osa otoksista meni niin sanotusti harakoille sen vuoksi!


Viime viikonloppuna tarjolla oli joulutorttuja, mutta tänään ruualla oli sitten rossollia. Illalla lämmittelen glögiä! Hieman silleen maistijaisia joulusta voi näin etukäteenkin laittaa tarjolle! Jouluun taitaa olla jo alle 40 päivää! Eilen latasin koodin Netflixiin, tietää maaliskuun loppupuolelle asti mukavaa katsottavaa, nimittäin kun ekan kerran rekisteröi tilin, niin saa 30 päivää ilmaiseksi! Täytyy katsella koko rahan edestä. Ensin Matrix-elokuvat, siitä on ikuisuus kun viimeksi nähnyt!

Hattiksella oli kolme autollista väkeä. Laitettiin lisää ruokaa tarjolle! Ei ihan heti lopu!! Olen nurissut siitä valosta, mutta ei sitä vaan näy jatkossakaan. Ei sentään tänään satanut vettä.



Kommentit

M.T. Ainasoja sanoi…
Kivat kuvat! Hämäryydestä huolimatta onnistuit kuvaamaan vikkelää pikkulintua. :) Meillä paistoi eilen aurinko miltei koko päivän, siis muutaman tunnin peräti. :D
Päden paja sanoi…
Ihanat töyhtöhyyppä kuvat♥ Glögi on kyllä niin hyvää. Se on minusta ihan parasta vilakka juomaa:) Mukavaa viikonloppua♥
Rautalintu sanoi…
Jotenkin tosi suloinen tuo alin kuva :)