Nokka kohti uutta vuotta!


Tajusin tässä, että se alkaa olla vuosikin aika lopussa. Isoja asioita tapahtui tänä vuonna omassa elämässäni. En oikeastaan välittäisi hirveästi muutoksista, mutta eipä sitä mielipidettä aina kysytä, asioita vaan tapahtuu. Töissä vuosi oli aika hyvä! 


Se oli erittäin ihanaa, että siskoni kanssa reissu Dubliniin onnistui yli odotusten. Seuraavasta jo unelmoidaan, vaan ei taida toteutua ihan heti.


Kun mä nyt satun enemmän tykkäämän parillisista luvuista, niin vuosi 2020 tuntuu jotenkin hyvältä! Eikös se lukunakin ole jotenkin mielenkiintoisen näköinen! Tämä maailmanmeno vaan ei oikein miellytä. Sellaiset asiat, joita itse pidän arvossa, eivät enää ole oikein mitään!


Ymmärrän todella hyvin niitä ihmisiä, jotka hakeutuvat jonnekkin korpeen viettämään sellaista itselle sopivaa elämää. Välillä kun oikein alkaa ahdistamaan, haaveilen sellaisesta itsekkin.


Kommentit

Between sanoi…
Onpa lohdullista kuulla, että joku muukin ajattelee maailman menosta lailani. Välillä tuntuu, että pako korpeen olisi järkevin vaihtoehto. Vaan miten sielläkään kykenisi muuta maailmaa sulkemaan itsensä ulkopuolelle.
Lintukuvasi ovat aina niin hyviä ja tuovat iloa ruudun tälle puolelle. Kiitos niistä!