Lehtikori


Viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Sain sentään vähän kuvattua. "Varastoon" muutaman otoksen viikkoa vartenkin. Selasin lauantaina kesän otoksia koneelta ja tuli kyllä oikein hyvä mieli. Pitäisi vähän niitä vaan järjestellä, vaikkapa kuukauden kansiot samaan tms.

 Viikonloppuna tuli monenlaista hommaa tehtyä. Minä ja yksi tyttäristä leivottiinkin. Minä tein voipullia ja mustikkapiirakkaa, tytär tiikerikakun. Mies vaihtoi puhtaat lakanat. Puista on jo suurimmaksi osaksi lehdet karisseet ja enää ei saa nättejä ruskakuvia niistä. Viivi-adoptiokisu kävi kylässä.  Eilen aamulla oli jo kohtalaisen viileää, vain +4.5 C lämmintä.

Ensi viikolla on kampaaja. Koululaisilla ja opiskelijoilla vimppa viikko ennen syyslomaa.

Kommentit

Pessi sanoi…
Oikea luomukori! Luonto osaa rakentaa! Oot saanut paljon aikaiseksi, ainaskin verrattuna siihen mitä minä sain tehdyksi. Ois pitänyt sitä tätä ja tota... en tehnyt! :) Mukavaa viikkoa!
Matonkude sanoi…
Ai että mä tykkään tästä kuvasta!
Harakka sanoi…
Voi juku, miten kaunis kuva, tolla vois ottaa jo osaa jonnekkin kilpailuun!
Anne sanoi…
Ihana kuva!
Pasi Lepola sanoi…
Tätä kuvaa piti jo aikaisemmin kommentoida, mutta unohdin. Täydellinen, erinomainen ja ennen kaikkea erilainen syyskuva kaikkien normiruskakuvien rinnalla. Täytyy ottaa tästä opikseni. Bongasit hienon asetelman!