Viivi kävi kylässä!


Viivi-adoptiokisu suorastaan "asui" meidän pihassa koko viikonlopun! Annettiin pari kertaa päivässä ruokaa. Kotipihalla ei nähty autoa ainakaan silloin kun mentiin siitä ohi. Varmaan 3 tuntia vaani meidän lintujen ruokintapaikalla tipuja (ei saanut saalista). Lisse ja Venni meinasivat välillä menettää hermonsa kun näkivät Viivin meidän pihalla. Mun kävi tätä kisua niin sääli.


 Näin hyvältä kisunruoka maistui!:)
Sitten olisi niin tehnyt mieli tulla sisälle nukkumaan lämpimään, mutta ei voi kun meidän kisut ei tykkää! Aamupäivälläkin oli vielä ollut tänään meidän pihassa ja kun mies oli tullut siinä klo 16 maissa kotiin, niin yhä päivysti Viivi meillä. Aika laihassa kunnossa on kisu. Likainenkin tassuista ja mahakarvoista.Kommentit

Vikki sanoi…
Alin kuva on niin sydäntä särkevä!
Voi kun olisi nyt siellä oman kodin lämmössä!
Harakka sanoi…
Voi Viivi rukkaa, onko hylätty? Jätetty ilman hoitajaa kotiin, kun toiset ovat lähteneet vaikka lomalle??
Ei sellasta saisi missään nimessä tehä..ei kissaakaan saa kovin pitkäksi aikaa jättää yksin, vaikka toiset niin kuvitteleekin.
Toivotan, että Viivi pian pääsee kotiinsa takaisin ja että siittä välitetään myös!
Eikö Viivistä pidetä kotona huolta, kun on likainen ja nälissään? Voi Viiviä!
Harry Kalenius sanoi…
Onneksi Viivillä on fiksut naapurit. Hienosti toimittu.
Tiitsa sanoi…
Voi surku. Onko siellä lähellä joku löytöeläinkoti, jos Viivi on hylätty,täytyyhän se saada pakkasten alta turvaan.
Niin sääli. Viivi on niin kaunis ja kiltin oloinen kisu.
Tillariina sanoi…
Viivillä on koti tuossa ihan melkein naapurissa, seuraavalla kadulla. Viivin kotiporukoilla on vaan sellainen tyyli, että kisu jätetään moneksi päiväksi oman onnensa varaan.

Voisin laittaa viestiä heidän (omistajien) postilaatikkoon tai roivata kisun löytökissataloon, mutta sehän palaa kotiin samantien kun kaulassa roikkuu nimi ja puhelinnumero! Kyllä se pahimmilla pakkasilla pysyy kotosalla ja varmaan tottunutkin olemaan paljon ulkona, pomppii lähimetsikössä ja pihoilla. Silti kissalla pitää olla ruokaa, vettä ja lämmin nukkumapaikka. Niin ja hirveästi rapsutusta ja kehuja!
Juliana sanoi…
so cute kitten!
adorable!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject
M. Metrossa sanoi…
Voi viiviä!

Olet muuten päässyt palkinnoille sienivisassa! ;)
Voi, miten kaunis. Näkyy kasvattavan kunnon kauluria talveksi ;)
Karttu sanoi…
Voi miten se on ihana! Minä ilmoittaisin eläinsuojeluun että naapuri jättää kissan aina päiväkausiksi ja että te olette pitäneet siitä aika ajoin huolta. Kyllä tuollaisilta pitää saada eläimet pois nopeasti. Ei perheenjäsentä saa jättää oman onnensa nojaan! Ihan surku tulee pienen puolesta. :(